Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Eten onze kinderen werkelijk tweederde van het ‘geïmporteerde’ rundvlees in cafetaria’s, zoals Jordan Bardella beweert?

Eten onze kinderen werkelijk tweederde van het ‘geïmporteerde’ rundvlees in cafetaria’s, zoals Jordan Bardella beweert?

Verifiëren – Deze aankondiging werd enkele maanden geleden gedaan door een vertegenwoordiger van de National Rally Party, die ‘voedselsoevereiniteit’ promoot in de periode voorafgaand aan de parlementsverkiezingen.

Wat eten onze kinderen op de middelbare school, de middelbare school of de basisschool eigenlijk als ze lunchen in de kantine? Waar de kwaliteit van voedsel al lang onder de aandacht wordt gebracht, is het nu de beurt aan de herkomst van de producten om ter discussie te komen. Nu de datum van de vervroegde parlementsverkiezingen nadert, waarvan de eerste ronde zondag zal plaatsvinden, verwaarlozen de kandidaten het debat niet “Voedselsoevereiniteit”Vooral na de boerencrisis begin dit jaar. Donderdag, tijdens een live debat over France 2 tussen Gabriel Attal, Olivier Faure en Jordan Bardella, bekritiseerde het hoofd van de National Rally de samenstelling van de gerechten die in de kantines werden geserveerd: “Tegenwoordig is tweederde van het rundvlees dat onze kinderen in restaurants consumeren van geïmporteerde oorsprong.”.

Dit is niet de eerste keer dat Jordan Bardella dit punt ter sprake brengt. Dit werd op 23 mei bevestigd “75% van het rundvlees dat onze kinderen in kantines consumeren…

Dit artikel is bedoeld voor abonnees. Je hebt nog 88% om te ontdekken.

Flash-uitverkoop

1 euro per maand gedurende 3 maanden. Zonder verplichting.

Al geabonneerd? Inloggen

READ  Wall Street sloot lager, Fed-lid maakt beleggers zorgen