Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Laeticia Hallyday en Jalil Lespert: Na DJ Snake hebben ze plezier in de liefde voor Elton John

Het is vakantietijd! Profiteer van het einde van het semester wat vroeg in de Verenigde Staten, Leticia Hallyday Zijn metgezel Jalil Lesper en zijn hele (grote) samengestelde familie keerden voor een paar dagen terug naar Frankrijk. En de zomervakantie is goed begonnen: na de enorme show van DJ Snake in het Parc des Princes, die ze als gezin deelden met Jade en Joy (17 en 13), gaven geliefden een picknick voor twee, met bewondering voor kernartiest Elton John.

Op dit moment, na het Londense jubileum, liep de onvergelijkbare Britse zanger al door La Défense Arena, een enorme nieuwe concertzaal gebouwd aan de rand van de hoofdstad, en kon ze rekenen op de weduwe van Johnny Hallyday en collega-regisseur. Om met hem te zingen! Ze waren duidelijk op de hoogte van alle teksten, ze genoten van het feest met een glimlach op hun gezicht en leken meer dan gelukkig.

Een romantisch uitje zal hen zeker hebben geprofiteerd en de vakantie met volle teugen beginnen! Gedurende deze tijd is het gemakkelijk voor te stellen dat hun kinderen konden profiteren van hun familie en vrienden in Parijs: Leticia’s dochters in het bijzonder zijn zeer goede vrienden met de kinderen van Sarah Ponatowski en haar zus Marie, of zelfs met Nina en Romy , dochters van de verbintenis tussen Calogero en Hortense Distev.

De jonge 14-jarige Alyosha Lispert, die besloot om zich voor het schooljaar bij zijn vader en zijn nieuwe gemengde gezin in de Verenigde Staten te voegen, kon zijn moeder en zus Gina vinden, evenals Kahina, het jongste lid van de familie wiens moeder actrice Sonia Rowland is. De tiener, die deze Amerikaanse ervaring lijkt te hebben gewaardeerd, kreeg ook een hechte band met Jade en Joy Hallyday, met wie hij dit jaar in Los Angeles naar de middelbare school ging.

READ  The Witcher (Netflix): Seizoen 2 zet een nieuwe stap

Het jonge gezin zal kunnen blijven genieten van hun vakantie in Frankrijk en moet misschien een uitstapje maken naar Zuid-Frankrijk, een regio waarmee voormalige modellen erg gehecht zijn aan het feit dat ze er als jongere hebben gewoond. Daarna gaan ze waarschijnlijk, zoals elke zomer, naar hun kleine paradijs in Saint Barthelemy waar Johnny Hallyday begraven ligt en waar ze hem kunnen eren onder de Caribische zon.