Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Iris Mittenaere: Op het punt om zich uit te kleden in de lift, deze video is een hype!

Iris Mittenaere heeft zich altijd weten op te dringen als een fatale vrouw. Het is mij een waar genoegen dat ze elke keer weer de nieuwsgierigheid van haar fans wekt. In deze video stap je uit de klassieke badkleding en bikini die hun reputatie hebben gemaakt. De voormalige Miss France zet nu in op elegantie En wat is er beter dan deze superleuke outfit om zijn abonnees enthousiast te maken? Ze droeg een heel korte jurk en een superchique zwart jasje, dit keer bracht ze het water aan de kook. De jonge vrouw voegde er zelfs een laagje van toe door te doen alsof ze zich in de lift uitkleedde.

De video ging snel viraal over de hele wereld

Het duurde niet lang of de reacties stroomden binnen van over het hele sociale netwerk. De voormalige Miss France is erin geslaagd om op haar fans te rekenen om haar tonnen complimenten te sturen die ze niet wil vergeten. Woorden zo diep dat je denkt dat ze speciaal voor haar zijn gemaakt. Netizens heeft haar extreem dunne benen absoluut niet opgemerkt die nooit afwierpen. Een ware marteling voor fans van deze schoonheidskoningin.

Iris Mittenaere Hij leeft momenteel nog lang en gelukkig met Diego El Galaoui. De twee tortelduifjes die geen enkele kans missen om hun medeplichtigheid op sociale netwerken te tonen. Ook professioneel loopt alles goed. Net als Ma heeft de voormalige Miss France niets te klagen.

READ  Laeticia Hallyday en Jalil Lespert: Na DJ Snake hebben ze plezier in de liefde voor Elton John