Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

36-jarige DJ Snake: Deze drastische beslissing werd genomen tegen zijn moeder

DJ Snake is 36 jaar oud Aanstaande maandag 13 juni 2022. Echte naam William Sami Etienne Grigasin, Franse DJ, is al enkele jaren een doorslaand succes. Hij werd een van de belangrijkste artiesten op het internationale toneel. Hij komt oorspronkelijk uit Val d’Oise en is de meest beluisterde Franse artiest ter wereld, met drie titels die meer dan een miljard toneelstukken op online platforms hebben bereikt. Sinds 2011 begeleidt hij sterren als Selena Gomez of Lady Gaga. Op het gebied van liefdesleven weten we niet veel over DJ Snake. Vanuit zijn eigen leven stemt hij er soms mee in om kinderen te krijgen Enkele zeldzame geheimen over zijn moedereen van zijn hoeken. Om haar te beschermen, nam hij een drastische beslissing.

Mijn moeder was altijd bij ons. Er was geen plaats voor verboden werk en ik was te bang dat ze me zou uitschelden‘, overhandigd aan figaro. gast in dagelijks (TMC), in februari 2020, DJ Snake Hij geeft toe dat hij de laatste op Instagram heeft geblokkeerd. maar waarom ? “Ik heb haar op Instagram geblokkeerd omdat het probleem is dat als er mensen zijn die me beledigen, ze daar gewoon heen gaat! Ze leest de opmerkingen en ze verdedigt me!zei hij in het bijzijn van Yan Barthes.Slecht ding, ze doet zichzelf pijn!Opgegroeid door zijn moeder alleen bij Ermont HLM, realiseerde hij een sterke band met haar. En toen een componist Taki Takei Zeer afgeleid zette ze zijn voeten weer op de grond.

Slecht ding, ze doet zichzelf pijn!

Zijn familie is heel belangrijk voor hem. De artiest, nog steeds op de set dagelijksHij kondigde aan dat degenen om hem heen degenen waren die hem ervan weerhielden…twist“.”Het is ook mijn familie in het algemeen, mijn vrienden. Ik had het geluk dat ik er een beetje laat doorheen kon komen omdat iemand met succes de jaren 20 doorbreekt … er is liefde en haat en ik denk niet dat iemand het allemaal kan uitstaan. Als je niet solide bent en geen mensen om je heen hebt om je terug naar het echte leven te brengen, denk ik dat je wegvliegt en geniet van de volgende single die niet speeltEn de Zorgvuldig overhandigd.

READ  Koh Lanta: winnaar van seizoen 1 onthult cheats van kandidaten