Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

LA MINUTE SPORT Sportnieuws voor woensdag 21 september

LA MINUTE SPORT Sportnieuws voor woensdag 21 september

Scotty vindt Sadzott en Nimes Toulouse vrijdag in een vriendschappelijke wedstrijd [Photo via MaxPPP]

Ontdek zoals elke maandag tot en met vrijdag de basisprincipes van GUARD Sports News in slechts een paar tips.

Olympische naam

verlichting geïnstalleerd. Het werk aan het Antonins Stadion gaat door. Afgelopen zaterdag zijn in elke hoek van het stadion de vier torens geplaatst om op wedstrijddagen een nim container te verlichten. Ze zullen echter pas in november worden aangesloten. Gisteren is het gazon gegraven en moet de automatische irrigatie nog geplaatst worden. “Volgende week komt er beton.”Gerustgesteld Rani Assaf, die hoopt dat de installatie van de stands snel kan beginnen. Uitgesteld vanwege het slechte weer, zal hij ook beton kunnen storten op de plaats van de zuidelijke landingsbaan tegenover het toekomstige gymnasium, aan de kant van de Rue Claude Pellet. Ondanks dat hij vijf dagen achterloopt op schema, blijft de baas van Nimes optimistisch om te zien hoe Crocuses op 26 december het Antonins Stadion opent tegen Gangan: “Als er geen zware regen valt, liggen we op schema. »

Toulouse achter gesloten deuren. De geplande tijd op het veld, de vriendschappelijke wedstrijd tegen Toulouse (vrijdag om 11.30 uur) zal eindelijk plaatsvinden op aangrenzende terreinen en achter gesloten deuren. “Het idee is dat deze wedstrijd ons voorbereidt op de wedstrijd van Paris FC. Het zal geen bijeenkomst zijn om speeltijd te geven aan degenen die te laat zijn of atletiek terug te brengen. We zijn niet in juli waar we speeltijd toewijzen aan iedereen”, zegt Nicholas Usa. We kunnen dus concluderen dat de elf die tegen de TFC zullen starten, zullen worden uitgelijnd tegen de PFC, op 1e Oktober voor de tiende dag van de Franse Liga. De coach van Nimes zou Nasser Djiga een paar minuten moeten laten spelen met zijn nieuwe kleuren. Door het goede nieuws heeft de verdediger sinds maandag eindelijk een werkvergunning gekregen en mag hij dus in beroep in de Ligue 2 spelen. Toulouse zal van zijn kant worden beroofd van zes spelers die in de selectie moeten worden gehouden: Diarra (Mali), Aboukhelal (Marokko), Genero (Australië), Sila (Guinee), Dalinga (Hope Holland) en Costa (Kaapverdië).

READ  Oudéa-Castéra wil "sancties" tegen spelers die tegen de LFP-campagne zijn

Usham Nimes Guard

Hinkstapspringen door Jean-Marc Pontvienne (Foto door Anthony Morin)

Pontifian aftrap. Na het behalen van zijn eerste Starligue-overwinning van het seizoen afgelopen zaterdag in Duinkerken (32-34), verwelkomt USAM Nîmes Gard Les Varois de Saint-Raphal op vrijdag om 20.00 uur in Parnasse. Op deze derde dag van het toernooi is het ENA (Entente Nîmes Athlétisme) hinkstapelaar Jean-Marc Pontvienne, de bronzen medaillewinnaar van de Europese kampioenschappen atletiek deze zomer, die voor een fantastische start van de wedstrijd zal zorgen. Rond deze bijeenkomst besloot de club het thema “Fluo” verder uit te werken met een originele show van Gym Danse Nîmes op het programma, een make-up/animatieshow bij de ingang van de Noordhal. Het grote publiek (de helft van de tijd worden de foto’s op een gigantisch scherm getoond) of fluorescerende armbanden uitdelen aan de ingang … Om naar het loket te gaan: klik hier.

Roeien

Jonge pokerroeiers hopen deel te nemen aan de Olympische Spelen van 2024 in Parijs (Foto Aviron Beaucaire)

Booker stelt zich op voor de Olympische Spelen. Na de uitstekende resultaten behaald door de roeiers in de jeugdcategorie, werden vier inwoners van Aviron Beaucaire geselecteerd om deel te nemen aan het project. Roei naar de Olympische (Frans: Ramer vs les Jeux) is een initiatief van de Franse Roeifederatie in samenwerking met de Duitse Federatie. Zo namen Beaucairois-roeiers Eva Couston, Romane Antilla, Eliette Coumel en Saad-Wassim Benali aanvankelijk deel aan de Tri-National Course in Mimizan (Landes). Na een week met hun Europese collega’s te hebben getraind in ploegen van acht, namen ze de richting van Vaires-sur-Marne (Seine-et-Marne) om roeiers uit andere landen en de Fransen uit andere regio’s te ontmoeten. De rijke ervaring voor deze jonge Gardois keerde terug van het evenement met de sterren in hun ogen en de Olympische droom in gedachten. Om nieuwe licentiehouders aan te trekken, is Aviron Beaucaire van september tot half oktober elke zaterdagmiddag geopend.

READ  Houten lepel voor Italië, verslagen in Schotland in het toernooi