Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

La Liga: Real Madrid is het slachtoffer van een vermoedelijke samenzwering in Barcelona!

Deze zondag kwam Real Madrid thuis in de Spaanse competitie tegen Girona. Een gelijkspel met overal één doelpunt zorgt ervoor dat er in Spanje veel inkt vloeit.

De Real MadridZonder Karim Benzema had hij niet beter kunnen zijn dan de loting van zondag in het Santiago Bernabeu tegen het nederige Girona. De Catalanen zouden niet onwaardig zijn, maar desondanks konden ze rekenen op een strafschopsignaal in de tweede helft voor de gelijkmaker. Een strafschop fluit na een onvrijwillige hand van Marco Asensio. De scheidsrechter, opgeroepen door de video-assistent-scheidsrechter, nam het besluit om de Spaanse international te straffen. De bal stuiterde echter eerst van Asensio’s borst voordat hij zijn hand raakte. Een geval van een spel dat niet bestraft mag worden met een penalty. Toen de wedstrijd voorbij was, waren de spelers van Real Madrid publiekelijk boos over deze scheidsrechterlijke beslissing. Asensio zelf uitte zijn ongenoegen op sociale netwerken, net als Carlo Ancelotti.

Real Madrid schreeuwt lelijk!

Van de kant van de Spaanse journalisten die dicht bij Real Madrid staan, worden we ook niet boos. begin El Chiringuito de Jugones,,Tomas Ronsero wordt volledig niet gesteund, en heeft zelfs gesproken over faken om interesse in La Liga te behouden. “Op de dag van El Clasico dachten we dat La Liga voorbij was. Maar het maakt niemand uit dat La Liga al is ingestort… Dat kunnen we wel zeggen. We hebben een belachelijke competitie in Europa en alleen Real Madrid is nog over, de anderen zijn allemaal in de Europa League. Hé. Het is toeval dat Barcelona’s optreden in La Liga Marcos Alonso van het veld werd gestuurd tegen Valencia? Nee, want als Real Madrid de volgende dag wint van Girona, La Liga, is het voorbij. Hoe verkopen we onze La Liga als Real Madrid in de eerste helft met 8 punten leidt?”Vooral de journalist merkte op, het gebruikelijke met pittige output en niet altijd erg inspirerend in termen van objectiviteit. Ondanks het gelijkspel leidt Real Madrid nog steeds met één punt voorsprong op Barcelona. De volgende wedstrijd voor Real Madrid, aanstaande woensdag in de Champions League tegen Celtic. Kans om het apparaat opnieuw op te starten na slechte prestaties.

READ  Jacco Verhaeren, toekomstig hoofd Frans zwemmen: "realistisch, maar ook optimistisch"