Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kurzawa’s afscheidsboodschap aan Parijs na negen jaar bij de club

Kurzawa’s afscheidsboodschap aan Parijs na negen jaar bij de club

Negen jaar na zijn aankomst bij Paris Saint-Germain kondigde Layvin Kurzawa afgelopen juni zijn vertrek aan aan het einde van zijn contract.

Na Kylian Mbappe en Keylor Navas maakte voormalig Frans international Layvin Kurzawa maandag via sociale netwerken (X en Instagram) zijn vertrek bekend bij Paris Saint-Germain, waar de 31-jarige vleugelverdediger in 2015 overkwam vanuit Monaco.

“Ik heb een aantal hele goede momenten gehad, maar ook moeilijkere momenten, maar ik weet dat de liefde die ik heb voor Paris Saint-Germain oprecht is”, schreef de linksback. “Ik vertrek met een hoofd vol herinneringen.”

Gemiddeld 12 L1-wedstrijden per jaar

De speler, wiens contract bij de Parijse club afloopt, vervolgde: “Ik weet dat onze relatie soms ingewikkeld was, maar ik weet dat ik me alleen maar positieve dingen herinner en dat ik het geluk had dat ik het stadion al die jaren als mijn thuis had.” Maand.

Als international heeft Kurzawa 107 wedstrijden in de Ligue 1 gespeeld sinds hij bij de Parijse club kwam, maar speelde slechts één wedstrijd tijdens het boekjaar 2021-2022 voordat hij vorig seizoen werd uitgeleend aan de Engelse club Fulham. Dit seizoen speelde de inwoner van Fréjus een deel van de wedstrijd van oktober tegen Straatsburg tijdens dag 9 in het Parc des Princes, waar hij in de 82e minuut optrad toen Parijs met 3-0 voor stond.

Belangrijkste artikelen

READ  Mbappe: Een verrassende overeenkomst tussen Paris Saint-Germain en Real Madrid?