Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Kritisch onderzoek”: Elise Lucet werd uit het hoofdkantoor van Doctissimo gegooid, “Niets is erger dan de deur te sluiten”

“Kritisch onderzoek”: Elise Lucet werd uit het hoofdkantoor van Doctissimo gegooid, “Niets is erger dan de deur te sluiten”

Elise Lucet werd ruw behandeld tijdens het filmen van een nummer van “Cash Investigation” met de titel “Our Data Worth The Gold”. Tijdens het onderzoek, uitgezonden door “France 2” op donderdag 20 mei, ging de journalist naar het hoofdkantoor van Doctissimo om Nicolas Salado, CEO van het bedrijf, te ondervragen. Maar samen met haar team werd ze letterlijk het gebouw uit gegooid. Ze keerde terug naar deze scène op de set van Cà vous.

We kunnen niet zeggen dat Critical Investigative Program-presentator, Elise Lucette, goed werd ontvangen bij Doctissimo. naar De “Our Data Worth The Gold” -enquête werd donderdag 20 mei uitgezonden in Frankrijk 2En de Zij en haar team probeerden het hoofd van dit bedrijf te bereiken en een interview met hem te krijgen. Ze wilden hem vragen over het doorgeven van gezondheidsgegevens aan zakenpartners. Na tien maanden “zonder enige reactie” van de CEO, besloot de journalist om zonder waarschuwing naar het hoofdkantoor van het bedrijf te gaan.

Beschuldigd van illegaal overtreden

Zijn verrassingsbezoek verliep aanvankelijk goed. Ik ging naar de receptie en werd naar het kantoor van de zaakvoerder gebracht, maar die werkte op afstand. Terwijl een medewerker telefonisch contact met hem probeerde op te nemen, Er verscheen een man die eiste dat alle camera’s onmiddellijk zouden worden uitgeschakeld. Vervolgens werd het team gevraagd het gebouw onmiddellijk te verlaten.

Hij begeleidde hen naar de uitgang terwijl hij de politie belde om de onwettige inmenging aan de kaak te stellen. De journalist antwoordde: “Nee! We kwamen normaal terug.” Toen aarzelde hij niet om ze letterlijk te verdrijven. “Het is een Brutissimo, het is geen Doctissimo!” , Vervolgens liet ze Elise Lucet vallen terwijl ze met haar fotograaf op de trap was. De man verscheen weer met de laptop in zijn hand, filmde hen en waarschuwde hen dat de politie onderweg was.

READ  Tijdens het concert van Taylor Swift in Londen ontmoetten Prins William en zijn kinderen de zanger en Travis Kelsey

“We wachten op de antwoorden”

Begin C voor jouElise Lucette keerde terug naar deze aflevering. Ze onthulde dat ze vervolgens schriftelijke reacties van het bedrijf ontving, maar “dat beantwoordde helemaal geen antwoord op onze vragen.” ‘Teleurgesteld’, vervolgde ze, om eerlijk te zijn, naar dit soort scène komen is niet wat je wilt.

Ze benadrukte dat kijkers op zoek zijn naar ‘zinvolle informatie’ en ‘ze willen de hoofden van Doctissimo horen’. Geërgerd zwaaide ik: ‘Er is niets erger dan de deur op deze manier te sluiten! Dit is geen argument, het is geen journalistiek!’ Voor haar: “We verwachten dit niet van een verantwoordelijk bedrijf. We verwachten antwoorden.”