Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Christophe Deshavan beschuldigt M6 van plagiaat en claimt 10 miljoen euro

Gastheer Christophe Deshavan startte de ‘morele vooroordelen’ en ‘indringende’ procedure tegen de M6, voor de handelsrechtbank van Nanterre.

Laat zien dat extreme transformatie een bron van conflict is geworden. Volgens de informatie die hij heeft bekendgemaakt Parijse , Heeft de Coyote Conseil van Christophe Dechavanne juridische stappen ondernomen wegens plagiaat tegen M6. Het geschil, dat donderdag werd beslecht door de Rechtbank van Koophandel in Nanterre, draait gedurende twee jaar om de “Incroyables Transformations” van M6.

Aanpassingsrechten werden aangekocht voor 12.000 euro

Voormalige TF1-host eist € 10 miljoen aan schadevergoeding voor «Morele schade» En de «parasitisme». Hij denkt dat het M6-display dat wel is «De perfecte versie» Het is een paar jaar geleden begonnen door zijn squadrons. Concept rechtstreeks uit Engeland en show “Body Fixers”, waarvoor Coyote Conseil de aanpassingsrechten kocht voor € 12.000.

Herstel, volgens een voor de rechter gebracht dossier, bestudeerd namens de M6 tot een plotselinge breuk. Een jaar later werd het programma “Unbreakable Transitions” uitgezonden. Het concept is gebaseerd op dezelfde fundamenten.

Onderhandelingen zouden later plaatsvinden tussen Christophe Dechavanne en Channel 6, met een compensatieaanbod van maximaal € 100.000, zonder succes.

Zie ook – Christophe Deshavan legt de ware redenen uit voor zijn afwezigheid op televisie

READ  "My Pain Was Not Written": Melanie da Cruz kondigt haar scheiding aan met Anthony Martial