Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Haar moeder wint bijna 10 miljoen euro in de loterij, weigert mee te doen en onderneemt juridische stappen

Verduidelijking. (NeydtStock / shutterstock)

Een vrouw heeft een rechtszaak aangespannen tegen Française des Jeux (FDJ). Zijn moeder won een paar jaar geleden de jackpot in de loterij en zou die miljoenen euro’s hebben gedeeld met twee van haar drie kinderen. Omdat ze illegaal van deze distributie was uitgesloten, eiste ze verantwoording. De taak bleek ingewikkelder dan ze had gedacht.

Geld is vaak de oorzaak van veel problemen. Een vrouw die in Tarn & Garonne woonde, klaagde FDJ aan, in de overtuiging dat haar moeder haar onrecht had aangedaan. Kapitaal. De zaak begon in 2013 toen de moeder € 9,5 miljoen won in de loterij. Ze zei dat ze met twee van haar kinderen speelde.

Haar derde dochter hoorde het nieuws en besloot een plak van de taart op te eisen. Ze legde onze klasgenoten uit dat haar moeder altijd de loterij had gespeeld met het abonnementsysteem, maar niet met haar broer en zus. Ze vermoedde dat ze deze paar miljoenen met hen deelde, en ze liet haar vrijwillig aan de zijlijn staan. Uitkering bij het innen van de winst, waardoor deze moeder de donatiebijdrage niet hoefde te betalen.

Ze wint haar zaak niet

Daarom besloot klager FDJ voor de rechtbank te dagen om haar ter verantwoording te roepen, aangezien het bedrijf weigerde op haar te reageren en haar de informatie te verstrekken die ze wilde. Maar gerechtigheid heeft zijn geldigheid niet bewezen. In een uitspraak van 21 februari oordeelde het Hof van Beroep van Toulouse dat klager geen onrecht was aangedaan.

Aangezien zijn moeder niet is overleden, kan de kwestie van erfenis niet aan de orde komen “Ze heeft er geen belang bij om in contact te komen met de documenten die u opvraagt ​​bij Française des Jeux” Het bedrag van de juryleden. Ze vroeg om documenten om te bepalen wie wat had ontvangen en hoeveel, om de erfenis te verdelen.

READ  Menigte: "Koh-Lanta" solide leider voor "Astrid en Rapha" lle in goede vorm, "Bull" sterker dan Laury Tilleman

Ze zal 3.000 euro moeten betalen aan FDJ

Het dossier kan dus heropend worden na het overlijden van zijn moeder. Het is niet zeker of de klager kan krijgen wat ze wil. “De naam van de winnaar van de trekking is bedekt met vertrouwelijke informatie.”, Om een ​​FDJ-advocaat te roepen. Met andere woorden, ze zal misschien nooit weten of er dividend is of dat haar moeder € 9,5 miljoen heeft opgenomen.

Dienovereenkomstig kreeg klager geen geld terug en verloor zelfs wat geld: de rechtbank beval haar 3.000 euro aan proceskosten te betalen aan de FDJ.