Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kristen Stewart in een mini-jurkje, Pauline Ducruet relaxed… een schare sterren op de Chanel-show

Monaco scheen nog nooit zo fel op donderdag 5 mei. Monte Carlo Beach du Rocher privatiseert zijn hoofdkantoor om de uitzonderlijke cruisemodeshow van Chanel te onthullen. Een evenement waarbij Charlotte Casiraghi, de ambassadeur en woordvoerster van het label, levendig betrokken was. In een volledig denim look creëerde de 35-jarige jockey een sensatie die enkele van de andere persoonlijkheden die de gelegenheid bijwoonden, inspireerde. Vanessa Paradis was ook in spijkerbroek. Een casual en relaxte look overtreft een jas van tweed, het emblematische Chanel-materiaal.

Hetzelfde geldt voor Pauline Ducroix, de dochter geboren uit liefde tussen Stephanie Monaco en Danielle Ducroix. De jonge vrouw koos voor een lichte spijkerbroek en een cropped T-shirt, uiteraard versierd met een roze Chanel-tasje. Kristen Stewart Ondertussen koos Chanel Muse een mini-jurk met pailletten als een echte liefhebber van het merk dat ze in het verleden vaak heeft vertegenwoordigd.

Actrice Tilda Swinton, ook een ambassadeur, nam haar plaats in de vereniging in, als Caroline de Maigret, kunstenaar Sebastien Teller en zijn vrouw Amandine de la Richardire, Sophia Coppola, een van de directe reclameregisseurs voor deze Chanel-show, Caroline Monaco’s moeder Charlotte Casiraghi of rapper Abdelmalek. Tatiana Casiraghi, echtgenote van Andrea Casiraghi, was samen met haar schoonzus om de nieuwe collectie van Chanel te ontdekken.

READ  Verenigde Staten: Minstens 8 doden door massabeweging op muziekfestival