Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deze 75-jarige grootmoeder is een “fitness influencer” die een hit is op Instagram – Edition du soir Ouest-France

Deze 75-jarige grootmoeder is een “fitness influencer” die een hit is op Instagram – Edition du soir Ouest-France

Geschreven door Mathilde LE PETITCORPS

De Canadese Joan MacDonald is een van de “fitness influencers” op Instagram. Ten slotte heeft het enkele kenmerken. Ten eerste is ze 75 jaar oud en vooral laat begonnen met fitnessen: vóór de leeftijd van 70En Op haar verjaardag had ze nog nooit in haar leven een halter aangeraakt. Haar ongewone profiel fascineert het sociale netwerk, dat 1,5 miljoen abonnees heeft. schilderen.

Joan MacDonald A Canadees 75 jaar oud, verre van een grootmoeder te zijn zoals de anderen. Ze is ongeëvenaard op sociale netwerken, doet veel aan fitness, deelt haar favoriete bodybuilding-oefeningen en kijkt in bikini op Instagram. Concreet is ze al vier jaar een “fitness influencer”. Duizenden internetgebruikers zijn niet ontsnapt. Ze zijn 1,5 miljoen om zijn Instagram-berichten te volgen.

Zoals alle influencers post Joanne MacDonald bijna dagelijks op haar Instagram-account trein met guan Veel video’s van spieropbouwende oefeningen, zoals blijkt uit een video die op woensdag 20 april 2022 is gepost. Ze leggen uit hoe je het op de juiste manier moet doen. deadlifts (deadlifts) voor een barbell, zonder blessures.

In andere publicaties geeft de Septuagint advies aan haar abonnees om een ​​gezond voedingspatroon aan te nemen.

Lees ook: Op 81-jarige leeftijd werd ze een TikTok-netwerkster door haar fitnessvideo’s

Het recept voor succes? late dienst

En dat is niet alles. Joanne vertrouwt haar ook gewillig berichten, op zijn transformatie. Sterker nog, amper vijf jaar geleden, begin zeventigEn Op haar verjaardag oefende ze niet dezelfde lichaamsbouw of dezelfde levensstijl. Ze deed geen sport en verzamelde problemen Gezondheid : “Cholesterol, zwaarlijvigheid, hoge bloeddruk, nierfalen, algemene uitputting of zelfs moeite met traplopen.” Het maakte deel uit van haar dagelijks leven voordat ze besloot de leiding te nemen over dingen en fitness, zoals ze in februari 2022 aan de Amerikaanse tv-zender uitlegde Nieuwsbrieven . Het is ook in deze drastische transformatie, laat in het leven, dat de echte sleutel tot zijn succes op Instagram ligt.

READ  Jean-Pierre Pernod: gemene overval op zijn graf, Natalie Marcay publiceert een trieste foto en spreekt de crimineel toe

Lees ook: Deze grootmoeder werd op 70-jarige leeftijd beroemd door haar kookrecepten te delen op TikTok

plotselinge realisatie

Als Joanne op 71-jarige leeftijd is begonnen met sporten, is dit na een plotseling besef. “Zijn arts, die hem al enkele jaren een combinatie van medicijnen voorschreef, verhoogde de mogelijkheid om de doses te verdubbelen, omdat zijn hoge bloeddruk verslechterde”, uitleggen Nieuwsbrieven. Maar ze weigert op de zaak in te gaan en besluit in plaats daarvan haar manier van leven te veranderen.

Met de hulp van haar dochter, een atletische trainer, begon Joanne MacDonald aan de 360-graden draai. Ze kwam een ​​maand bij haar in Mexico, het land waar ze samen met haar man een sportschool runt. Dan doet Joanne daar, elke dag push-ups, sit-ups, stretches en verandert ze ook voedsel. Vanaf de eerste maand viel ze iets meer dan 4 kilogram af, versterkte ze haar spieren en kon ze de inname van medicijnen verminderen.

En bovenal worden goede gewoontes ingeburgerd. Thuis geeft een fitness-beginner niet op en wordt zichzelf meester. Ze gaat vijf keer per week naar de sportschool, verliest bijna 30 kg en verbetert haar gezondheidstoestand aanzienlijk. Sterker nog, na vier jaar sporten heb je bepaalde medicijnen niet meer nodig: medicijnen tegen hoge bloeddruk, cholesterol en gastro-oesofageale refluxziekte.

Naast zijn gymsessies en voedingsinspanningen, moedigt zijn dochter hem aan om een ​​Instagram-account aan te maken om zijn voortgang te documenteren en met anderen te delen. Joan MacDonald volgt zijn advies op, gaat dan verder met het spel, en het werkte, veel internetgebruikers zijn enthousiast over zijn sportactiviteiten.

READ  Programma, publiek, gasten ... alles wat je moet weten over de nationale hulde aan Jean-Paul Belmondo op donderdag in Invalides

In het licht van dit succes creëerde de Septuagint website en een mobiele applicatie om zijn advies breder te verspreiden.