Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Axl (op het eerste gezicht getrouwd 2022) Als getrouwd stel is hij Caroline al vergeten: ‘We zijn van plan om samen te settelen’

Axl (op het eerste gezicht getrouwd 2022) Als getrouwd stel is hij Caroline al vergeten: ‘We zijn van plan om samen te settelen’

In tegenstelling tot wat hij had gehoopt door mee te doen aan de show, vond Axel geen liefde Op het eerste gezicht getrouwd 2022 op de M6. Waar de experts van datingprogramma’s meenden de zeldzame parel in de persoon van Caroline te hebben gevonden, leverde de toentertijd ontmoeting tussen de vrijgezellen uiteindelijk niets op, ondanks hun verbintenis.

Axel als koppel wat serieus is

Omdat de jonge vrouw haar tijd zou besteden aan klagen over haar verloofde door erop te wijzen dat hij niet van haar hield, verraste de laatste – zich realiserend dat de situatie op de lange termijn niet levensvatbaar zou zijn, alles in de wereld door het aan te kondigen. Verlangen om te scheiden. Iets kwetst de ijdelheid van Caroline, die het liever in haar plaats had gedaan, maar laat Axl na het filmen de deuren van geluk openen.

Sterker nog, hij onthulde het tijdens een interview met hem Tele-vrije tijdGeen hart kan het meer aan,Ja, ik heb vandaag iemand. Er is daar geen privacyprobleem.“En als we zijn woorden geloven, zal dit nieuwe verhaal enigszins gevaarlijk zijn,”Het is nu een paar maanden geleden. We zijn van plan om binnenkort samen te gaan wonen.“.

“Het was liefde op het eerste gezicht”

Natuurlijk heeft Axel de identiteit van zijn geliefde niet onthuld, maar hij bevestigde niettemin dat hij deze keer geen deskundig advies nodig heeft Op het eerste gezicht getrouwdOf gebruik zelfs Tinder om haar te ontmoeten. de reden ? Dit liefdesverhaal ligt al vanaf het begin (bijna) onder zijn neus.

READ  Dominique Batorel sterft: de Franse stem van JR vervaagt in Dallas

Hij is iemand die in mijn vriendenkring zat. Ze is een vriend van een vriendaangekondigd. We wisten dat elkaar bestond, maar we hebben elkaar nooit ontmoet en we hadden nooit gedacht dat we samen zouden eindigen.

Hij voelde duidelijk iets bij haar wat hij bij Caroline helaas niet heeft meegemaakt: blikseminslag. na bevestiging”Terugkijkend is dit de persoon die u beschreef in een “op het eerste gezicht getrouwd”-enquête.‘De jonge man toonde zich gelukkiger dan ooit’Toen we elkaar ontmoetten, was het liefde op het eerste gezicht. We keken elkaar aan, op dat moment wisten we dat het goed was. Dit is een mooi verhaal“.

Ik wens ze nu een echt happy end!