Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Top Chef – “De illusie is geweldig”, “Je moet toegeven dat het idee ongelooflijk is”, “Het is het enige idee dat tot nu toe heeft geleid tot gejuich”: Louise’s platter-concept geprezen op Twitter

M6 live screenshot / Topchef

briljant idee! Deze woensdag 4 mei 2022, bij Top Chef op M6, verraste Louise, de genomineerde voor de brigade van Hélène Darroze, de netizens met de coolste trompe-l’oeil. Het gerecht bracht de gastchef in verwarring, die de prestaties van de kandidaten moest proeven en beoordelen.

Deze woensdag 4 mei 2022 fijnproevers Ze had een date met hun show keuken topkok op de M6. De overige zeven kanshebbers van het seizoen kregen het voorrecht om het op te nemen tegen Mike Bagley, een chef-kok die over de hele wereld bekend staat om zijn culinaire prestaties. Amerikaans is de oorsprong van drijvend voedsel, vooral eetbare ballon de appel Groen, zo goed als speels. Kandidaten uitdagen ter gelegenheid van zijn komst? “De chef misleiden die de hele wereld bedriegt” door hem geweldige culinaire ervaringen aan te bieden. Om dit te doen, Wilfred in het team Paul Barre Hij had een idee rond de wereld In vijf visueel identieke happen vertegenwoordigen ze India, Thailand, Marokko, Peru en Frankrijk.

Arnaud, een Belgische deelnemer die zich ontwikkelde onder de vleugels van Glenn Feil, overhandigde hem een ​​gerecht dat symbool staat voor zijn land, mosselen en frietjes, in de vorm van een cocktail. Wat Pascal in de brigade van Philippe Etchebest betreft, hij stelde zich tot taak om de gastchef habanero-pepers te laten eten, een van de De heetste peper ter wereldzonder pijn te voelen. Om dit te doen, combineerde hij het in de vorm van een compote tot een sneeuwbol, vergezeld van ijs om vooraf te proeven om de mond te koelen. Koude en warme schok veroorzaakte Mike Pagal, die hem de overwinning bezorgde. Ook op Twitter werd de durf van de jonge chef geprezen.

READ  Beatrice Borromeo is zo chic: ze brengt de geest van Grace Kelly terug, op de arm van Pierre Casiraghi: Slideshow

“Je moet toegeven, het idee is geweldig!”

Maar dit is de realisatie luisa, de laatste kanshebber voor het team van Helen Darrows, die hen het meest verraste. De kandidaat uit Lissabon creëerde de trompe l’oeil restauranttafel, meer bepaald een eetbaar tafelkleed. Als ze het eerst met calamares wilde maken, koos ze uiteindelijk voor kip om de textuur van een tafelzeil te krijgen. Daarna voegde ze eetbare kruiden en bloemen toe aan de mix om smaak toe te voegen. “Ik ga hem het decor laten opeten”, zei de jonge vrouw die Sjakie en de Chocoladefabriek inspireerde voor dit gerecht. Veel internetgebruikers op Twitter prezen de originaliteit van het idee en de zeer succesvolle implementatie ervan.

Andere internetters hebben echter hun bezorgdheid geuit over de hygiëne: is het echt redelijk om het tafelkleed te eten van het gevogelte dat op tafel wordt gelegd? Ze vroegen zich af… maar de rechter die bij het evenement betrokken was, Mike Bagall, leek niet om die vraag te geven.

Geconfronteerd met de lege plaat die op dit kunstmatige tafelkleed was opgesteld, leek de laatste in het begin een beetje verward. Maar door het tafelkleed aan te raken, realiseerde de chef-kok zich eindelijk dat hij was uitgenodigd om het te proeven. Chef-kok heeft het geweldig gedaan […] Het werkt perfect, het is indrukwekkend! ‘ riep hij, eraan toevoegend dat de smaak van de eetbare bloemen goed werd versterkt door de kip, en dat de inhoud van het geslepen glas – een dashi van rode biet en eekhoorntjesbrood – beter was dan wijn. Dit beviel Louise en liet haar klimmen. naar de tweede plaats in dit eerste evenement.

READ  Loting voor vrijdag 13 mei 2022 [EN LIGNE]

Video – Topchef: ‘Ondrinkbaar’ filter zet ‘Twitter achter’