Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Florent Bagni: Hij lijdt aan kanker en zoekt hulp bij het Leger des Heils

Het is een trieste mededeling die de Fransen woedend maakte. Op 25 januari plaatste Florent Bagni een video op zijn Instagram-account, waarin hij onthulde dat hij zijn tour in de jaren zestig moest annuleren, en inderdaad, de artiest zei dat hij inoperabele longkanker had. Gedurende enkele maanden was hij een coach het geluid Hij ging naar chemotherapie. Terwijl het nieuwe seizoen van Telecrochet TF1 volledig wordt uitgezonden, zal de Franse ster waarschijnlijk niet live aanwezig kunnen zijn. Als zijn toestand hem niet toelaat om op de set te presteren, staat er al een andere superster gepland om hem binnen korte tijd te vervangen. Momenteel vecht een vader van twee kinderen tegen de ziekte, omringd door zijn familie. Volgens informatie uit het tijdschrift openbaarDe echtgenoot van Azucina Camanyo. “Al 30 van de 50 chemotherapiesessies gedaan”. De tumor wordt “Voor de helft”.

Zonder geld vocht Florent Bagni om te overleven

Gelukkig nieuws voor clan Florent Bagni Maar ook voor veel van zijn fans, die zich sinds januari grote zorgen maken. Zijn dochter Ail reageerde zelfs op Instagram op een van de abonnees en onthulde het “Alles was in orde”. De kunstenaar heeft een lange weg afgelegd. In feite was zijn leven niet altijd gemakkelijk, vooral niet als tiener. Al op zeer jonge leeftijd moest hij hulp zoeken bij het Leger des Heils. Als een kleine jongen klusjes doet om zijn ouders te helpen, moet hij zich ook tot verenigingen wenden. Zoals vastgelegd in 2021, op de Europa 1-microfoon. Ze kunnen mensen die niet over de middelen beschikken, zoals wij, in een woning laten verblijven“, legde hij uit op de set. Sterker nog, de jongen woonde daar enkele maanden en zijn ouders konden hem niet langer ondersteunen. “Eindelijk, mijn eerste pleeggezin was het Leger des Heils in Menilmontane”hij voegde toe.

READ  Camelot 2: The Wings releasedatum is eindelijk getekend! Alexander Astaire! bioscoop nieuws

Een nogal chaotische start in het leven, maar bepaald op geen enkele manier de toekomst van de ster. Sindsdien begon Florent Bagni, door wilskracht, klusjes in restaurants en commercie in Parijs, zijn leven in eigen handen te nemen. En zijn moed wierp zijn vruchten af, want een paar jaar later ontmoette hij acteur Dominic Bishard. Wie reikte naar hem uit, en de zanger zette zijn eerste stappen in de bioscoop voor muziek! Natuurlijk werd hij later een van de grootste Franse zangers. Mooi voorbeeld van succes!