Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kovit-19: Maximale vervuiling in Nederland loopt niet uit de hand

Nederland heeft nog nooit zo’n hoge mate van vervuiling meegemaakt: de afgelopen 24 uur zijn er 16.364 nieuwe gevallen gemeld. Dit is hoger dan op 20 december 2020, toen 12.997 gevallen werden ontdekt in dit land van 17,4 miljoen mensen, hoewel 85% van de volwassenen werd gevaccineerd.

Het RIVM, de Nederlandse organisatie die verantwoordelijk is voor de volksgezondheid, heeft de afgelopen 24 uur 26 doden door het coronavirus gemeld. De Minister-president Mark Rutte Vrijdag staat een persconferentie gepland om de nieuwe maatregelen bekend te maken.

Experts bevelen twee weken gevangenisstraf aan

Lokale media hebben gemeld dat een panel van experts dat de regering adviseert tijdens epidemieën (OMT) een “lock-out” van twee weken aanbeveelt. Gezondheidsbeperkingen omvatten de annulering van grote evenementen, de sluiting van theaters en theaters en de sluiting van bars en restaurants na bepaalde uren. Volgens deze experts blijven de scholen echter open. Ook stelden ze een politiek belangrijke maatregel voor om de toegang tot bepaalde plaatsen te beperken voor degenen die zijn ingeënt of het coronavirus hebben overleefd.

Aangekondigd door Mark Rutte op 2 november Een reeks activiteiten Om deze explosie van verontreinigingen tegen te gaan, vooral in gesloten openbare instellingen zoals winkels, is het terugbrengen van het masker naar huis voor contactprofessionals zoals kappers en massagetherapeuten. Regels die altijd van kracht zijn geweest in Frankrijk. De verplichting om vanaf zaterdag gezondheidspasjes af te geven is uitgebreid naar plekken als musea of ​​restaurantterrassen.

De operatie had afgelopen weekend in Den Haag al enkele duizenden mensen tegen hen gemobiliseerd. In januari waren vooral Nederlanders van streek door het idee Om hun reizen te rechtvaardigen.

READ  De Nederlandse Matsa-fabriek presenteert Pesachvuurwerk aan 35.000 schoolkinderen