Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Koppel gearresteerd voor ontvluchten Govt Hotel

Dutch Gendermary maakte zondag bekend een koppel te hebben gearresteerd op een vlucht op Amsterdam-Schiphol Airport.ontsnapteKovit-19 Positive Passenger Isolation Hotel uit Zuid-Afrika.

Het incident komt nadat Nederlandse functionarissen hadden aangekondigd dat 13 van de 61 mensen die vrijdag positief testten op Covit-19 toen twee vliegtuigen op de luchthaven landden, besmet waren met de nieuwe Omigron-variant. “De Koninklijke Marechaussee heeft vanavond een koppel aangehouden voor het ontvluchten van een geïsoleerd hotel.Dat zegt woordvoerder Stan Verberg tegen AFP. “Ze zijn aangehouden op de vlucht die op het punt stond te vertrekken. Ze waren op een vlucht naar Spanje.Hij voegde toe.

Het echtpaar, een 30-jarige Spanjaard en een 28-jarige Portugese vrouw, werden overgedragen aan gezondheidsfunctionarissen, zei Gendermary. Stephanie von Wardenberg, een woordvoerster van de Nederlandse Gezondheidscommissie, zei dat het paar opnieuw in eenzame opsluiting zat, maar niet in hetzelfde hotel. De ene is positief, de andere is negatief, maar onderhevig aan isolatie. Er werden zondagavond rechtszaken aangespannen wegens ‘het ondermijnen van de openbare veiligheid’.

Een paar uur geleden beloofde minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge dat de Nederlandse autoriteiten passagiersisolatie zouden handhaven. De passagiers die Kovit hebben uitgecheckt, zitten in bijna hetzelfde hotel. Een enkeling mag thuis geïsoleerd worden. Negatieve passagiers moesten ook thuis worden geïsoleerd.

We controleren of ze deze regels respecterenHugo de Jonge vertelde verslaggevers dat politie en bewakers het afgelegen hotel bewaakten.

READ  Huawei MateBook D 15 AMD R5 2021 - Krachtig en intelligent