Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Konyks Pluviose-test: een aangesloten poort die niet bang is om nat te worden

Alle producten die aan het merk zijn gekoppeld verschijnen op het hoofdscherm van de applicatie, inclusief natuurlijk ons ​​product Pluviose. Het is mogelijk om het aan en uit te zetten door op de virtuele knop aan de rechterkant te drukken. Door verder naar links te klikken, krijgt u toegang tot alle functies die bij deze socket horen. U vindt er stroom, maar ook de mogelijkheid om een ​​timer in te schakelen die de huidige positie van het stopcontact als basis neemt.

Als het uit is, gaat het branden aan het einde van de ingestelde tijd. En – zoals ik begrijp – als het is ingeschakeld wanneer je het instelt, wordt het afgesloten. Het is ook mogelijk om een ​​tabel te maken met een tabel die in slechts een paar klikken wordt uitgevoerd. Als je dit eenmaal voor een dag hebt geselecteerd, is het mogelijk om het op de andere dagen te herhalen door ze eenvoudig aan te vinken in een vervolgkeuzelijst; comfortabel!

Er is geen gebrek aan gebruiksscenario’s: het aansteken van kerstversieringen, het uitschakelen van de spa-pomp, het aansteken van een insectenwerende lamp, enz. La Pluviose biedt helaas niet de mogelijkheid om het elektriciteitsverbruik te monitoren. Jammer, deze interessante baan kan heel praktisch zijn. Aan de andere kant is de configuratie in de persoonlijke assistenten van Google en Amazon altijd heel eenvoudig. Het is noodzakelijk om te onthouden om de vangst op een duidelijke manier te noemen om het fonetische commando te vergemakkelijken. Verrassend genoeg biedt Konyks nog steeds geen Homekit-compatibiliteit.

Ten slotte kun je met de app op een heel eenvoudige manier automatiseringsscenario’s maken. Laten we teruggaan naar het voorbeeld van kerstversieringen: je kunt ze automatisch aanzetten bij zonsondergang. Uiteraard is het mogelijk om meerdere Konyks sockets in hetzelfde scenario te combineren.

READ  5,5 miljoen gezinnen mogelijk getroffen