Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Koningin Maxima, Koning Willem-Alexander en hun dochters samen voor nieuwe foto’s

Koningin Maxima, Koning Willem-Alexander en hun dochters samen voor nieuwe foto’s

De data zijn nu willekeurig. Een jaar na de onderbreking van prinses Catherina-Amalia en het vertrek van prinses Alexia naar Wales terwijl ze zich voorbereidt op het internationale baccalaureaat, organiseren koning Willem-Alexander en koningin Maxima der Nederlanden niet langer hun traditionele sessies. Foto’s met hun dochters aan het begin van hun zomervakantie en hun wintersport in Lech. Maar als het hele gezin herenigd is, is dat voorlopig het geval. Ze nodigden ook de pers uit om te schieten, op vrijdag 4 november 2022.

De koning, zijn vrouw en hun drie prinsessen in de Nieuwe Kerk in Amsterdam. Daar wordt momenteel een tentoonstelling gehouden die is gewijd aan de grootmoeder van de koning, tot 10 april volgend jaar. Koningin JulianaVia bijna 200 eigen collecties. De galerie werd op 13 oktober geopend door de oudste dochter van deze persoon, voormalig koningin Beatrix.

Wat volgt er voor deze advertentie?

Maxima droeg een Oscar de la Renta bloemenjas

Voor de gelegenheid gooide koningin Máxima haar elegante gebloemde Oscar de la Renta-jas over haar schouders, die geel, groen, wit, roze en bordeaux, de kleur van het topje en de geplooide leren rok, die ze eronder droeg, mengde. Net als hun oudere zus, kroonprinses Catherina Amalia – in een groen broekpak – droegen prinsessen Alexia en Ariane het liefst jassen en broeken.

READ  La Liga: Real Madrid is het slachtoffer van een vermoedelijke samenzwering in Barcelona!