Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De ontmoeting tussen Arsenal en Pierre-Emerick Aubameyang zal naar verwachting stormachtig verlopen

De ontmoeting tussen Arsenal en Pierre-Emerick Aubameyang zal naar verwachting stormachtig verlopen

Wat volgt er voor deze advertentie?

Om te gaan met grote persoonlijkheden of grote spelers, kan Arteta het niet aan. Hij heeft jonge spelers nodig, ze zeggen niets, ze luisteren». Ik ben nog nooit in een betere kleedkamer geweest (vanaf dit seizoen): mooier, harder werkend, er is nooit een betere relatie geweest tussen de staf en de spelers en het is een genoegen als coach om deel uit te maken van deze groep». De vriendschap hervatte vorige maand via de media met wraak tussen Pierre-Emerick Aubameyang en Mikel Arteta, zonder dat echt iemand wist waarom.

Het volstaat te zeggen dat de reünie belooft heerlijk te worden tussen de twee mannen ter gelegenheid van de Londense derby tussen Chelsea vs Arsenal op Stamford Bridge op zondag (aftrap 13:00 uur, wedstrijd volgt op onze website). Naarmate zijn periode vorderde, ontsloeg de Spanjaard zijn spits, minder effectief na een zeer goede start, en aanvoerder. Volgens hem passen zijn mentaliteit en mentaliteit niet in de situatie van Arsenal. Na verschillende waarschuwingen haalde hij hem rechtstreeks uit de kleedkamer om zijn contract definitief te beëindigen.

Arteta kan er niet meer tegen

Minder dan een jaar na zijn vertrek van Arsenal naar Barcelona waren ze tegenstanders. Ze zullen elkaar graag overtreffen, zoals blijkt uit hun recente uitwisseling in de pers. ESPN Hij noemt de talrijke klachten van de Gabonese coach. De lijst is lang en we begrijpen beter waarom het de voorkeur heeft om ze zo snel mogelijk kwijt te raken. Tussen de vertragingen en een gebrek aan publieke participatie heeft de man die nog steeds een tatoeage op zijn arm heeft die hem vertegenwoordigt bij Arsenal met het nummer 14, bijna alles gedaan om ervoor te zorgen dat Arteta het niet langer wil.

READ  Van 12 tot en met 16 juli vindt de negende editie van de Women's Tour Baloise plaats

In februari 2021 doorbrak Aubameyang de beperkingen in verband met de uitbraak van het coronavirus. Hij was niet de enige in deze periode, maar hij verzamelde zonden. Volgens de krant miste hij de show, kwam hij verschillende keren te laat op verschillende vergaderingen en vroeg hij herhaaldelijk om wat tijd aan zichzelf te besteden om persoonlijke redenen. De moeder van de spits was merkbaar ziek, maar haar afwezigheid hield hem weg van de groep, en zijn tekortkomingen maakten hem kwetsbaarder voor de epidemie. Arteta zei uiteindelijk stop, ondanks de populariteit van Stefano’s ex, wiens vervreemde levensstijl sommigen in de kleedkamer misschien ook van streek heeft gemaakt.