Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Koningin Máxima knaloranje om het nieuwe schooljaar af te trappen

Koningin Máxima knaloranje om het nieuwe schooljaar af te trappen

Terug naar school in drie activiteiten voor leerlingen uit Nederland. Terwijl degenen in het centrum en het zuiden van het koninkrijk dit respectievelijk op 21 en 28 augustus deden, was de datum voor degenen in het noorden vastgesteld op maandag 4 september. De officiële opening van het nieuwe studiejaar 2023-2024 door Koningin Máxima staat gepland op dinsdag 5 september, zodra iedereen weer met de lessen is begonnen.

Wat staat er na deze advertentie?

Het evenement was gepland in de gemeente Groningen. Meer specifiek bij de Hanzehogeschool. De grootste beroepsuniversiteit van Noord-Nederland werd in 1988 opgericht door de fusie van verschillende lokale beroepsinstellingen, waarvan de oudste – de Academie voor Ontwerp, Bouw en Maritieme Wetenschappen – in 1798 zijn eerste opleiding aanbood. Nog maar 225 jaar geleden.

Wat staat er na deze advertentie?

Maxima voegde een bloemige charme toe aan haar look

Voor deze verloving koos de moeder van prinsessen Katharina-Amalia, Alexia en Ariane ervoor om haar fel oranje soepele jurk met korte mouwen te dragen terwijl ze het podium betrad om haar toespraak te houden. Ze combineerde het met een pochet in dezelfde tint, pumps en een fascinator versierd met grote rozen in bruine stof. De gemalin van de Nederlandse soeverein heeft een prominente plaats aan haar optreden toegevoegd nadat ze in Groningen een eerste aanstelling had gekregen om zich bezig te houden met de geestelijke gezondheidszorg voor jongeren als erevoorzitter van de Mind Us Foundation, opgericht door koningin Máxima. Voor de Franse first lady Brigitte Macron, op staatsbezoek aan Nederland met haar man in het voorjaar van 2023.

Wat staat er na deze advertentie?