Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Maxima uit Nederland gaat helemaal in het oranje gekleed weer naar school

Maxima uit Nederland gaat helemaal in het oranje gekleed weer naar school

Ook Nederlandse leerlingen gaan geleidelijk weer naar school. Op 5 september 2023 verwelkomden de mensen van de Hanzehogeschool in Groningen, in het noorden van het land, een vooraanstaande gast. Koningin Máxima kwam hen steunen op de terugkomdag van deze school. Glanzend en glanzend zoals gewoonlijk.

Voor alle Nederlandse studenten rijmt terug naar school op koninklijk. Op 5 september 2023 was Maxima uit Nederland aanwezig bij de start van het academisch jaar georganiseerd aan de Hanzehogeschool, gespecialiseerd in toegepaste wetenschappen. Deze professionele vestiging, gevestigd in Groningen in het noorden van het land, is opgericht in 1986 en is de grootste van het land. Gekleed in een feloranje jurk van ontwerper Nathan maakte de vrouw van koning Willem-Alexander een praatje met de studenten terwijl ze het nauwgezette werk prees dat sommigen van hen hadden verricht.

Maxima uit Nederland zal op 5 september 2023 aanwezig zijn bij de start van het academisch jaar. © Royalportraits Europe/Bernard Rubsamen / Bestimage
Maxima uit Nederland gaat weer naar school
Maxima uit Nederland besteedt veel aandacht aan het werk van bepaalde studenten. © ANP/VINCENT JANNINK/ABACAPRESS.COM

De vorst profiteerde van zijn bezoek om de openingstoespraak voor het academiejaar 2023-2024 te houden. “Iedereen verdient een kans om zijn talent te ontwikkelen”, zei Máxima tegen de 470.000 studenten van het land. “Alles hoeft niet vanaf dag één perfect te zijn. Geef jezelf de ruimte en tijd om je eigen ritme te vinden. En test jezelf met avontuur.” vervolgde ze.

Maxima uit Nederland gaat weer naar school
Op het podium houdt Maxima uit Nederland de openingstoespraak voor dit academisch jaar. © ANP/ABACA

In Nederland neemt de Hanzehogeschool een bijzondere plaats in: zij is gespecialiseerd in beeldende kunst en vormgeving als resultaat van de fusie van verschillende opleidingsinstellingen, waaronder de Academie Minerva, die 225 jaar geleden werd opgericht. gewezen door Universitaire websiteRani sprak ook met de leerlingen en hun leraren over verschillende belangrijke onderwerpen, zoals het welzijn van de jeugd en het gebruik van hernieuwbare natuurlijke hulpbronnen.

READ  Den Haag eist de sluiting van Chinese "politiebureaus" in Nederland
Maxima uit Nederland gaat weer naar school
Maxima uit Nederland bij aankomst op de Hanzehogeschool. © Mischa Schomaker/ABACA