Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Koningin Maxima en Nederlandse koning Willem-Alexander keren terug uit Griekenland om Olympische medailles te winnen

Koningin Maxima en de Nederlandse koning Willem-Alexander ontvingen dinsdag in Den Haag Olympische medaillewinnaars die terugkeerden van de Olympische Spelen in Tokio.

Kleine strikken op hun Griekse vakantie. Koningin Maxima en de Nederlandse koning Willem-Alexander, die in de zomer van 2021 in hun villa op de Peloponnesos waren, keerden terug naar Den Haag om dinsdag 10 augustus ‘s middags op Paleis Noordeinde in Den Haag de atleten die medailles wonnen op de zojuist afgelopen Olympische Spelen in Tokio.

Nederland won 36 medailles op de Spelen van 2020, die door het coronavirus een jaar vertraging hebben opgelopen. Dit betekent 10 goud, 12 zilver en 14 brons. In tegenstelling tot hun gewoontes konden de koning en zijn vrouw hen, met hun drie dochters, prinsessen Catherina Amalia, Alexia en Ariane, niet gaan ondersteunen tijdens deze Olympische Zomerspelen, die vanwege Covid zonder publiek worden gehouden. -19 pandemie.

Om terug te zien op de foto’s: Olympische Spelen in Tokio: Prins Albert II en Groothertog Henry zullen kunnen zeggen dat ze erbij waren

De ontvangst van deze atleten door het koningspaar volgde op een ontvangst door minister-president Mark Rutte en staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Paul Bloukhuis, die eerder op de dag werd georganiseerd op Sportcampus Zuiderpark. Voorafgaand aan de avond was er een openbare viering in het Olympisch Park in Scheveningen.

Willem Alexander sponsort weer een post

De koning maakte gebruik van zijn aanwezigheid in Den Haag om nog een deelname te verzekeren. Een minister en twee van de nieuw benoemde ministers van Buitenlandse Zaken werden beëdigd, ook in Noureddine Palace.

Klonen is verboden

READ  Cristiano Ronaldo weegt op zijn schouders ondanks zijn historische prestatie? Er gaan geruchten in brand