Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Messi doet het al beter dan Ronaldo in zijn transfer

Onze WK-aftrap Barcelona: seizoenscijfers 2020-2021 voor Antoine Griezmann

Op 10 juli 2018 verliet Cristiano Ronaldo Real Madrid en tekende een vierjarig contract bij Juventus. Een transferdeal van naar schatting 105 miljoen euro had alles om klinkend te zijn. Halverwege het WK bleef de grote klap van de oude dame echter bijna onopgemerkt in vergelijking met de komst van Lionel Messi bij PSG. De cijfers op sociale netwerken getuigen hiervan: in slechts een paar uur tijd verzamelde een tweet van Paris Saint-Germain die officieel de komst van Lionel Messi aankondigde 243 duizend retweets en 778 duizend likes. Ongelooflijke statistieken zijn veel hoger dan die van de Juventus-website (83.600 retweets en 139.000 likes). Een cijfer dat drie keer zo hoog is als de waanzin rond de aankomst van de Argentijn in de hoofdstad.

samenvatten

Beheers de perfecte beheersing van communicatie en een ongelooflijke hit van deze transferperiode: de sleutel tot succes op sociale netwerken! De komst van Lionel Messi bij Paris Saint-Germain stelde hem in staat een groot aantal retweets en likes op Twitter te verzamelen.

READ  Parijs profiteert van het geschenk - spelersoverzicht en notities (Paris Saint-Germain 2-1 Augsburg) - voetbal