Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Koningin Maxima der Nederlanden wordt met haar familie geëerd voor haar 50e verjaardag

Koningin Maxima verheugde zich woensdagavond met haar gezin op haar 50e verjaardagsconcert in de Koninklijk Theaterwagen in Amsterdam. Ook was ze, net als haar dochters, verkleed als Gala.

Ze was echt subliem. Deze woensdag 12 mei 2021, Koningin Maxima De Nederlandse modeontwerper Iris van Herben verscheen in een prachtige avondjurk in Amsterdam vanuit Nederland, volgens uiterlijk-expert journalist Jocelyn Drogentijk. Tegen een vleeskleurige achtergrond is deze verschijningsvorm versierd met blauwgroene strepen, waardoor golven ontstaan. Zijn haar viel naar achteren en de vrouw van de Nederlandse vorst was getooid met juwelen van smaragd en diamanten.

Naar: Maxima, de mooiste privéfoto van haar postzegels uit de jaren 50

Maxima met haar man koning Willem-Alexander – een blauwe jurk en paarse stropdas -, haar moeder, voormalig koningin Beatrix en hun drie dochters van 17, 15 en een half en 14 jaar oud. Ze waren 31 jaar oud. Kroonprinses Catherine-Amalia koos een lange gebloemde jurk met het merk Needle & Thread van het Britse merk, dat ook haar zus prinses Ariadne koos. Prinses Alexia van haar kant wilde een jurk met een asymmetrische midi-rok verfraaid met ruches van het Franse merk Majesty.

Een concert ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum

Ter gelegenheid van Koningin Maxima’s 50e verjaardag op 17 mei werden ze alle zes vermist zonder publiek vanwege een infectie – om een ​​concert bij te wonen dat werd georganiseerd door de Koninklijke Theaterzorg. Zondagavond, de dag voor zijn verjaardag, werd het uitgezonden op NPO 1, de eerste landelijke televisiezender van Nederland.

Elke fokkerij is verboden

READ  Ook Duitsland, Nederland en Finland werden uitgeschakeld in de MotoGP