Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Koningin Maxima der Nederlanden, G20 met regeringsleiders in Rome gedurende het lange weekend

Koningin Maxima der Nederlanden verbleef drie dagen in Rome voor de G20-top en sprak in het kader van haar werk voor de Verenigde Naties.

Weekend in Rome voor Koningin Maxima der Nederlanden. De vrouw van koning Willem-Alexander bracht de laatste dagen van vorige week door in ‘Eeuwige Stad’. Maar niet om rond te kijken of te winkelen. Ze was daar om te werken.

Maxima was in Rome om financiën te doceren

De Italiaanse hoofdstad was gastheer van de G20, de jaarlijkse top die de leiders van de 20 rijkste landen ter wereld samenbrengt. Het koninkrijk van haar man is er niet een van, maar Maxima mist nooit deze ontmoeting, waar ze tussenbeide komt met haar dubbele hoed. Speciale Vertegenwoordiger van de Secretaris-Generaal van de Verenigde Naties Het werd hem twee jaar later overhandigd door het Inclusive Fund for Development (UNSGSA) – dat deze topfinancier sinds 2009 beheert – en de erevoorzitter van het G20 Global Partnership for Financial Inclusion (GPFI).

Vind al onze artikelen en slides Koningin Máxima van Nederland

Van vrijdag 29 tot en met zondag 31 oktober 2021 draagt ​​de vrouw van de Nederlandse vorst – niet meer Split in zijn rechterhand– sprak de Italiaanse premier Mario Draghi toe in de marge van het evenement “Steun voor de wederopbouw van kleine en middelgrote ondernemingen en bedrijven die eigendom zijn van vrouwen” dat mede door hem wordt georganiseerd. De Duitse bondskanselier Angela Merkel en de Indonesische president Joko Widodo spraken.

Het paleis wijst erop dat koningin Máxima gedurende deze drie dagen heeft gesproken met regeringsvertegenwoordigers van landen die actief zijn in het verbeteren van de financiële dienstverlening en verschillende bijeenkomsten heeft bijgewoond. Vooral de kans om de president van Argentinië, zijn geboorteland of Rwanda te ontmoeten, wilden het allebei weten op sociale netwerken.

READ  Ga voor een gezond leven

Geen fokken is verboden