Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Koningin Máxima der Nederlanden, 31, is in Biel met haar koninklijke echtgenoot

Koningin Máxima der Nederlanden, 31, is in Biel met haar koninklijke echtgenoot

Een zeer decoratieve vloeiende roze jurk en een krans van stoffen bloemen in haar haar. Nee, deze donderdag 15 september 2022 gaat koningin Máxima der Nederlanden niet trouwen. Ze zou dit jaar samen met haar man koning Willem-Alexander de Deurnsche Peel, een Natura 2000-natuurgebied, bezoeken als eerste etappe van hun najaarsprovincietour in de Peel in Noord-Brabant. Ooit zo elegant voor dit soort reizen, droeg de vrouw van de Nederlandse vorst haar 31, ook al moest ze beginnen met een wandeling door het bos en een veenmoeras. Om deze eerste act zorgeloos te laten verlopen, hoefde ze alleen maar haar naaldhakken te verwisselen voor platte mocassins.

Wat staat er achter deze advertentie?

Na een briefing over dit natuurreservaat, ontmoette het koninklijk paar landbouwers uit Tourne om na te gaan welke gevolgen de nabijheid van dit Natura 2000-gebied zou hebben voor hun activiteiten. De koning en zijn vrouw gingen vervolgens naar Gemert-Bakel, waar ze de eerste golf van het coronavirus bespraken, die grote impact had op de sector en het coöperatieve systeem. Het bezoek eindigde in Helmand met als thema durf en innovatie in hoogwaardige technologie in de automobiel-, slimme mobiliteits- en energiesector.

READ  Nederland verplaatste voor 15 miljard euro aan goud en zilver