Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Koningin Letizia, koningin van Spanje, in “cool” zwart leer zorgt voor een sensatie in Madrid

De echtgenote van koning Felipe VI maakte een opvallende verschijning tijdens de Familab Finale 2021, het evenement dat de wetenschappelijke gemeenschap in de Spaanse hoofdstad samenbracht, op vrijdag 17 september.

Ze droeg deze outfit eigenlijk in februari 2019, tijdens de openingsceremonie van de 38e Internationale Tentoonstelling inhedendaagse kunst. Twee en een half jaar later, de koningin Letizia uit Spanje Draag het weer Gewaad – Gewaad Zwart leer middellang, geplaatst door & Other Stories, vrijdag 17 september. Daarna was ze aanwezig bij de Famelab España Finale 2021, een internationale wedstrijd georganiseerd in Madrid, waar wetenschappers hun werk in drie minuten presenteren. Zo maakte de vrouw van koning Felipe VI een glamoureuze verschijning in een jurk met ceintuur en korte en wijde mouwen, ter waarde van £ 298 (€ 349). De look van de 49-jarige koningin met naakte Prada-schoenen, zilveren oorbellen en een origineel masker.

Video, het historische bezoek van Felipe VI en Letizia uit Spanje aan Cuba

Te beluisteren: de redactionele podcast

er “sexy” uitzien

Letizia uit Spanje

De Spaanse Letizia droeg een zwartleren midi-jurk van & Other Stories. (Madrid, 17 september 2021).

Getty Images

Bovendien heeft zijn kleding zijn gemeenschap veroverd. “Ik ben dol op de leren jurk die koningin Letizia van Spanje droeg! Dus hij is opgewonden SharonAWilliams op Twitter. Ze is 49 jaar oud en ze ziet er geweldig uit! “Een weergave gedeeld door colorandimage.”Koningin Letizia was sexy Zei ze in deze moderne jurk. “Altijd zo elegant”, schreef hij ook Marisol Sierra op Instagram. Al op maandag 13 september verbaasde de moeder van prinsessen Leonor en Sofia haar landgenoten in een lichtblauwe jurk gesigneerd door Pedro del Hierro, tijdens een bezoek aan het Prado Museum. Een stijloefening die de Spaanse Leticia ongetwijfeld tot in de puntjes beheerst.

De redactie adviseert je

READ  In Landes boycotte rapper Soso Maness zijn concert om een ​​jonge vrouw te verdedigen die was gemolesteerd