Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Heeft Cameron Diaz zelf de stunts voor de film getekend?

Vanavond in France 2 ontmoeten Tom Cruise en Cameron Diaz elkaar acht jaar nadat Vanilla Sky op het grote scherm verscheen in de actiekomedie Night and Day. Maar volgde de Amerikaanse actrice haar partner, die bekend staat als een heethoofd, trouwens, en deed ze alle stunts zelf?

Tom Cruise en Cameron Diaz Hij lijkt het naar zijn zin te hebben Nacht en dag, een leuke cocktail van actie en humor vanavond uitgezonden op France 2. In deze wilde komedie, de Amerikaanse actrice (Eind 2019 moeder geworden en dan zet Zijn carrière staat op pauzeDe avatar van een zeer populaire jonge vrouw. Tom CruiseOndertussen speelt hij de rol van een geheim agent die wordt achtervolgd door talloze vijanden. Een toevallige ontmoeting op en buiten de luchthaven, we gaan op een verbazingwekkende reeks explosieve avonturen, vliegtuigcrash, achtervolging op het dak zoals Yamakasi of snelwegschieten tussen meerdere auto’s die op volle snelheid worden gelanceerd … Marie ten koste van alles Heeft ze ervoor gekozen om haar eigen stunts in deze film zelf te signeren, net als haar schermpartner (ze ontmoette elkaar eigenlijk acht jaar geleden bij de filmselectie? Vanille lucht) Vroeger deed ik Om risico’s te nemen tijdens zijn spierknoppen ?

Cameron Diaz vertelt over de stunts in deze film

Terwijl ik besloot een vervanger toe te wijzen om te schieten Hete autoscène in de film kartelAmerikaanse ster Cameron Diaz Ze wilde zelf anticiperen op een groot deel van de entertainmentscènes Nacht en dag (Vanavond in Frankrijk 2) tegen de onvermoeibare Tom Cruise. Zoals de actrice, nu 49, uitlegde bij het promoten van de komedie in 2010: “Ik hou van trainen op de gevechtslinies. Het krijgt wat stoten en snijwonden en verstuikingen, maar het is zo leuk. Toen ik dit jaar naar de Golden Globes ging, midden in het filmen, dag en nacht, kreeg ik blauwe plekken op al mijn armen en knieën waren bekrast. Maar ik vond het geweldig!”. Dus treed in de voetsporen van Tom Cruise! Maar de acteur nam op zijn beurt al zijn krankzinnige actie op in dit project, zelfs de meest fysieke en gevaarlijkste scènes… Hij was het die op het idee kwam van serialisatie op een motorfiets terwijl hij op volle snelheid wegreed, voorbij voor Cameron Diaz!

READ  Quinté PMU - PRIX DE L'AUTOROUTE DE L'OUEST 5 APRIL 2022