Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Koningin Elizabeth II rust nog minstens twee weken

Het koninklijk paleis maakte vrijdag bekend dat de artsen van de Britse monarch hem hadden geadviseerd de komende twee weken te rusten.

Artikel door

gepubliceerd

Update

leestijd : 1 minuut.

Buckingham Palace maakte vrijdag 29 oktober bekend dat koningin Elizabeth II, die haar reis naar COP26 in Glasgow moest annuleren, op advies van haar artsen nog minstens twee weken moet rusten. De 95-jarige koning, die negen dagen geleden een nacht in het ziekenhuis doorbracht, mag de behandeling voortzetten “Lichte taak”Tijdens deze periode moet echter elke officiële reis worden stopgezet.

Er werden geen details gegeven over zijn gezondheid of over de tests die hij onderging tijdens zijn verblijf in het ziekenhuis. Ze heeft een paar verlovingen gehouden vanuit Windsor Castle bij Londen, via video, zoals de Gold Medal Poetry-presentatie van donderdag door de Engelse dichter David Constantine, waarin een korte videoclip haar glimlachend en ontspannen liet zien.

Na een drukke maandstart heeft de grootste actieve koning afgezegd “Helaas” Twee reizen, één naar Noord-Ierland en één naar COP26, altijd op advies van zijn artsen.

READ  Spider-Man: een recordstart voor No Way Home, ongehoord sinds Star Wars 9