Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Geërgerd en geschokt breekt de zangeres de stilte door

Een relatie op een achtbaan die stand lijkt te houden. Zes jaar geleden maakten Gigi Hadid en Zayn Malik bekend dat ze stapelverliefd op elkaar waren geworden. Sindsdien hebben de twee tortelduifjes heel moeilijke tijden doorgemaakt, maar ze zijn ook blij met de geboorte van hun dochtertje Khai, geboren in september 2020. De geboorte van het paar verenigde zich onmiddellijk … zelfs vandaag.

Gelukkige en trouwe ouders, zangeres en model besloten tegen alle verwachtingen in om hun relatie te beëindigen. American Celebrity Magazine maakt het nieuws bekendZe zijn momenteel niet samen. Beiden zijn goede ouders, maar co-ouders.”Zoals gemeld door een familielid. Een schokkende beslissing voor de jonge ouders, die komt vlak nadat TMZ donderdag 28 oktober een woordenwisseling aankondigde tussen Zayn Malik en Yolanda Hadid, de moeder van het model.

Zayn Malik opnieuw

Het Amerikaanse tijdschrift onthulde inderdaad dat de moeder van Gigi en Bella van plan was een klacht in te dienen tegen Zayn Malik wegens het “slaan” van hem tijdens een ruzie tussen hen. Deze vermeende onenigheid zal uiteindelijk echter niet de oorzaak van de scheiding zijn, maar eerder een gevolg ervan. Een serieuze beschuldiging van Yolanda Hadid, die de One Direction-zanger meteen het zwijgen op wilde leggen door te spreken op sociale netwerken: “Ik ontken categorisch dat ik Yolanda Hadid heb geslagen en in het belang van mijn dochter weiger ik verdere details te geven en ik hoop dat Yolanda haar valse beschuldigingen zal heroverwegen en verder zal gaan om deze familieproblemen privé op te lossen.”

READ  Lignac Café opent zijn deuren

Als Gigi Hadid op dit moment niet direct op de situatie reageerde, maar gewoon een bericht stuurde via haar persvoorlichter: “Gigi richt zich alleen op wat het beste is voor mijn broer.”Zijn metgezel plaatste een lange tekst op Twitter om de situatie te verduidelijken: “Zoals jullie allemaal weten, ben ik een zeer bescheiden persoon en ik wil echt een veilige en privéruimte creëren voor mijn dochter om in op te groeien. Een plek waar privéfamiliezaken niet op het wereldtoneel worden opgevoed. Om te beschermen die ruimte. Voor haar stemde ik ermee in de beschuldigingen niet te betwisten na een ruzie met iemand. De familieleden van mijn partner die ons huis binnenkwamen terwijl ze weg was. ‘ De zaak gaat verder…

Zie ook: