Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Armande Altaï doet verrassende onthulling over Nolwenn Leroy

Of je het nu leuk vindt of niet, de eerste muziekshow met een hele generatie kijkers is niemand minder dan Star Academy. Net zoals Loft Story van reality-tv markeerde deze populaire show het begin van tv-haken. Op zaterdag 30 oktober besloot PAF om de geest van de wedstrijd nieuw leven in te blazen met een avond, waarbij de talenten en denkers van de show werden uitgenodigd om het 20-jarig jubileum van Star Academy te vieren. Jennifer, Nulwin Leroy, Sophia Saudi, Elodie Fregue of zelfs Kamel Wali, Alexia Laroche-Jobert en vele anderen zullen naast Nikos Aliagas zijn om de hoogtepunten tijdens de seizoenen van de show te herinneren. Krachtige momenten die onder andere hebben bijgedragen aan het succes van Star Academy… zelfs de salarissen van docenten verhogen.

Dit was het geval voor Armandi Altay. Tijdens de seizoenen van de show zag de voormalige zangleraar van de Star Academy haar salaris omhoogschieten. Laatstgenoemde had afgelopen mei dit onderwerp vastgelegd in de columns van het Belgische tijdschrift SudInfo. “Eerst was mijn salaris dertien weken lang zo’n 5800 euro, of meer dan 1800 euro per maand. Door het enorme succes van de show liep het op tot zo’n 20.000 euro per maand voor seizoen 2, 3 en 8. Het was veel geld.”

Ter gelegenheid van de aanstaande uitzending van Star Academy: We zeiden dat we elkaar na 20 jaar zullen ontmoeten, (…]

Lees hier meer op de site

20 jaar Star Academy: Jean-Pascal Lacoste deals met ex-partner Jennifer
Grote gezinnen, leven in XXL: deze verrassende waarschuwing van de familie Dol tot Fanichs
Dit is waar het allemaal begint: Clement Reims vertrouwt zijn spijt voor zijn karakter toe
Videodeal gesloten: overontworpen verkoopster werd afgewezen door koper
20 jaar Star Academy: hoe werd Jean-Claude Mignon, de voormalige burgemeester van Damary Les, degene die het nummer “Friendship” zong?

READ  Catherine Ringer voelt zich ongemakkelijk bij een concert in België