Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Konami kondigt Silent Hill 2 Remake van Bloober Team exclusief aan voor PS5 en pc – GameSpot

In een bericht op Officiële PlayStation-blog, Motoi Okamoto, producer bij Konami, zette meer koekjes op tafel. En zo leren we dat het adopteren van een schouderbrede camera gepaard zal gaan met een volledige herziening van het vechtsysteem – nou ja, we vermoedden – en een impact zal hebben op de lay-out van bepaalde omgevingen.

Naast het gebruik van motion capture, Silent Hill 2 (nieuwe editie) Het zal gebaseerd zijn op Unreal Engine 5 en Motoi Okamoto dringt aan op twee van zijn tools: Lumen en Nanite. De eerste isEen volledig dynamische globale verlichtingsoplossing die onmiddellijk reageert op veranderingen in omgeving en licht. Dit betekent dat het licht realistisch met de omgeving interageert, net zoals in de echte wereld.“Wat Nanite betreft, het is een hulpmiddel om zeer gedetailleerde omgevingen te creëren”, zegt de producent.Wat lijkt te worden aangezien voor de realiteitOkamoto drijft weg.

Exclusiviteit PS5-software vereist, product gaat veel verder dan de functies van Sony’s nieuwste functies. Hij noemde bijvoorbeeld de 3D-audiomogelijkheden van de console die verband houden met het exploiteren van de WWise-audio-engine, veelbelovend “Realistische en geloofwaardige soundscape‘, terwijl DualSense ook goed gebruikt zal worden.

READ  Google rolt deze nieuwe functies uit voor Android en WearOS die werden aangekondigd op Google I/O