Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Xbox-update van oktober beschikbaar: HDMI, controllers, geluiden … Details | Xbox One

Microsoft blijft de interface voor Xbox One en Xbox Series X verbeteren | S. Na enkele maanden in handen te zijn geweest van Xbox Insiders, zijn de nieuwe functies nu voor iedereen beschikbaar. Dit zijn de belangrijkste wijzigingen in de laatste update.

Bedien tv-geluid met je console

Het is nu mogelijk om het tv-geluid rechtstreeks vanuit het Xbox Guide-menu te wijzigen. Als je het volume wilt verlagen of verhogen, kun je dus je eigen afstandsbediening gebruiken en niet de afstandsbediening van de tv.

Om te profiteren van deze functionaliteit voor Xbox Series X-consoles | S, moet u zijn uitgerust met een tv die is aangesloten via HDMI en moet u een CEC-compatibel apparaat hebben. Hierdoor kan uw console verschillende acties van uw tv bedienen, zoals het in- of uitschakelen of het regelen van het volume.

U kunt nu het tv-volume wijzigen in het gedeelte Geluid en muziek van de Xbox-gids. Om dit te doen, drukt u op de Xbox-knop op uw console om de gids te openen en naar het gedeelte Geluid en muziek te gaan, waar u knoppen ziet waarmee u het tv-volume kunt wijzigen of het volume kunt dempen. Je hoeft niet meer te zoeken naar de afstandsbediening om het volume te wijzigen midden in een game of bij het kijken van een film.

Opstartgeluiden uitschakelen

Met de laatste update is het nu mogelijk om het opstartgeluid van de console uit te schakelen. Dit omvat het belgeluid, maar ook het geluid van het opstartscherm om te voorkomen dat u het hele huis wakker maakt tijdens uw nachtelijke sessies.

READ  NASA onderzoekt het bestaan ​​van een draadbol op Mars

Om deze instellingen te wijzigen, ga naar Profiel en bestel > Instellingen > algemeen > volume en audio-uitgang > Extra opties en dan Opstartgeluiden uitschakelen

Bijgewerkte consoles

Er is een nieuwe update beschikbaar voor consoles, met name om bugs op te lossen met betrekking tot bepaalde USB-joysticks die compatibel zijn met de Xbox Adaptive Controller.

Hieronder vindt u een lijst met consoles die door deze update worden beïnvloed.

  • Xbox Elite Series 2 draadloze controllers
  • Xbox Series X draadloze controllers | S
  • Adaptieve Xbox-controllers
  • Xbox One draadloze controllers die Bluetooth ondersteunen

Doe mee aan Medal.tv en bewerk je clips

Er zijn ook verschillende functies beschikbaar om het delen en bewerken van uw videobeelden gemakkelijker te maken. Vooral gamers op pc kunnen clips die zijn vastgelegd via de Xbox Game Bar delen met Medal.tv.

Druk tijdens het spel op Windows-toets + G op je toetsenbord om de Xbox-gamebalk te openen. Als uw Xbox-console is aangesloten op uw computer, hoeft u alleen maar op de Xbox-knop te drukken. In het gedeelte Snaps > Bekijk al mijn snaps kun je een clip selecteren om te delen op Medal.tv.

Het is nu ook mogelijk om je beeldmateriaal bij te snijden via de Xbox Beta-app, om je beste acties gemakkelijker te isoleren en te delen.

Wil je een episch fragment van je game opslaan en delen? Je kunt nu de lengte van Xbox-video’s wijzigen vanuit de Xbox-app voor Android en iOS. Ga om te beginnen naar Mijn bibliotheek > Vastleggen en selecteer een van je clips. U kunt het begin en einde selecteren voordat u het met uw vrienden deelt. Deze functie verschijnt vandaag in de Xbox-app en is binnenkort voor iedereen beschikbaar.

Er zijn andere nieuwe functies beschikbaar, zoals het scherm waarmee u uw console gemakkelijk kunt identificeren als Xbox Thuis Inclusief het aantal resterende wijzigingen.

READ  Xiaomi onthult de lijst met in aanmerking komende apparaten en hun beschikbaarheid

We leren ook dat Xbox-wachtwoorden en gastwachtwoorden nu zijn Xbox-pincode. Dit maakt het gemakkelijker voor je om verbinding te maken met je profiel, ongeacht op welke console je speelt.

Zoals gewoonlijk zou deze nieuwe update u automatisch moeten worden aangeboden de volgende keer dat u de console start. Als dat niet het geval is, kunt u de download forceren via de Xbox One / Xbox Series X-systeeminstellingen | S.