Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Candid: Obsidian’s Xbox uitgesloten RPG gelekte afbeelding |  Xbox One

Candid: Obsidian’s Xbox uitgesloten RPG gelekte afbeelding | Xbox One

Microsoft heeft verschillende games in ontwikkeling, waaronder een aantal bij Obsidian. Terwijl boetedoening Het zal beschikbaar zijn in november, en we verwachten nog veel meer Hij bekendeDe RPG werd voor het eerst onthuld in juli 2020. Als de titel sindsdien een topgeheim is geweest, is het beeldlek van vandaag waar het allemaal om draait.

Nieuwe foto voor Avowed

Journalist Jes Corden heeft de afgelopen dagen verschillende berichten op
Twitter
Hij zei vooral dat hij dacht dat mensen onder de indruk zouden zijn van Avowed.

In de marge van dit bericht plaatste hij ook een opzettelijk gepixelde afbeelding van het spel. Hoewel hij zijn tweet sindsdien heeft verwijderd, is dezelfde afbeelding, deze keer niet vervuild, via Discord gelekt en kunnen we zien welke richting het spel is opgegaan.

Corden beweerde later dat hij niet de auteur van het lek was, maar de foto was eigenlijk van Avowed en was van een wat oud gebouw.

Ik heb de geadverteerde afbeelding die door mij is verspreid niet gedeeld, deze is volgens mij in de zomer op mijn Discord-server geplaatst. Het is echt, maar het is van een oude versie (meer dan een jaar oud).

Erkend is ten goede veranderd

In reactie op een van zijn tweets vroeg iemand hem of de geruchten over het opnieuw opstarten van de game waar waren. En hij antwoordde:

Ze veranderden het team en de creatieve directeuren, maar het resultaat was een beter tempo, een betere visie. De eerste opstartbare release onder dit nieuwe management kwam veel sneller aan. De richting van het spel is op een goede manier veranderd, denk ik, en daar zal ik het op een dag over hebben.

Ter herinnering: het wordt naar verwachting in 2023 aangekondigd op Xbox Series X | S en PC en zal direct beschikbaar zijn op Xbox Game Pass. Het zal gebeuren in een open wereld Oppervlakte Het zou vergelijkbaar zijn met de buitenwerelden.

READ  WhatsApp laat je nu stiekem een ​​groep verlaten

Hij was deze zomer niet aanwezig op de Xbox-conferentie, maar hij zou wel kunnen verschijnen bij de prijsuitreiking. Game Awards Die vindt plaats op 8 december en zal live te zien zijn op Xboxygen.