Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Komboaré, stuiteren in zicht na de bal?

Lancering echter! Voetbalclub FC Nantes: de duurste transfers

Terwijl Nantes een reeks opeenvolgende overwinningen behield in Ligue 1, besloot de Canarische Eilanden-coach Antoine Compoire het systeem te veranderen om het op zondag tegen Stade de Reims te krijgen, door 4-3-3 op één lijn te brengen. Een geweldige tactische optie die zijn vruchten afwerpt sinds FCN verloor (3-1).

Maar voor Emmanuel Mercieron weet Antoine Compoire hoe hij zich na deze bal moet afvragen. FC Nantes daalt heftig neer uit een kleine wolk. Antoine Compoire had het bij het verkeerde eind en het mooie van deze coach is dat hij deze week door iedereen zal worden ondervraagd, ook door hem. Het is nog steeds moeilijk om de systeemverandering te begrijpen na zoveel doelpunten en met een team dat mentaal nog steeds zwak is. Maar ik denk duidelijk dat hij zal kunnen herstellen”, zei de insider op zijn Twitter-account.

samenvatten

Voor insider Emmanuel Mercieron weet Antoine Compoire zich af te vragen na de verbluffende regimewisseling tijdens de nederlaag van FC Nantes zondag tegen Stade Reims (3-1).

READ  De koude woede van Riera kondigde de verandering in Saint-Etienne aan