Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Koh Lanta 2024: Nieuwe eliminatie, ontdek de vijf finalisten, de productie moest tussenbeide komen vanwege een tyfoon!

Koh Lanta 2024: Nieuwe eliminatie, ontdek de vijf finalisten, de productie moest tussenbeide komen vanwege een tyfoon!

De rest volgt na de aankondiging

Vorige week werd David uitgeschakeld terwijl Sebastian terugkeerde in de wedstrijd om Jan te vervangen, die na een zware val op medische gronden de wedstrijd moest verlaten. Aanstaande dinsdag 21 mei 2024 zendt TF1 de veertiende aflevering van de serie uit Koh Lanta, Immuunjagers. Er zijn er nog zes in de race, maar slechts vijf van hen gaan door naar het langverwachte oriëntatieloopevenement vóór de legendarische poles! maar wie ?

Koh Lanta 2024: Wie heeft het restspel gewonnen?

De zes kandidaten die nog in de running zijn, worden uitgenodigd hun koffers te pakken om zich bij Denis Brunyaert aan te sluiten. Als ze klaar zijn, vertelt de facilitator hem dat ze zullen strijden in een bekende test: de cyclus van vijf fasen. Iedereen heeft een zware tas: 5 kilo voor mannen, 3 kilo voor vrouwen. De top vijf kwalificeert zich voor de tweede etappe, enzovoort. Avonturiers die onderweg worden uitgeschakeld, moeten hun tas aan een vriend overhandigen.

De bonus deed de kandidaten dromen, zonder enige rust gedurende 35 dagen. De winnaar vindt een geliefde Die naar de Filippijnen kwam om een ​​magische nacht en twee dagen door te brengen in een idyllische omgeving. Pauline krijgt misschien de kans om haar partner Loic te vinden, Julie hoopt tijd door te brengen met haar beste vriendin Laetitia, Lea waant zich al samen met haar broer Garrip, Omri zou willen dat ze haar vriend Nikola kon vinden, en Sebastian droomt ervan zijn zoon vast te houden. Melissa’s metgezel terwijl Misa wacht maar op één ding: het winnen van een loterij met haar vader Abdullah. Ten slotte krijgt de winnaar ook een aanwijzing om de immuniteitsketting te vinden.

READ  video. Lantaarnfestival: “Elke brandende lantaarn is een uitnodiging om te dromen”

Julie is de eerste die wordt geëlimineerd en geeft haar portemonnee aan Sebastian. Leah volgt haar en besluit haar 3 kilo aan Misa te geven. Pauline wordt op haar beurt uitgeschakeld en geeft haar tas aan Omri. Het is Amiri’s beurt om daar te stoppen en te beslissen wie zijn koffers zal overhandigen: hij wijst Sebastian aan. De laatste race gaat tussen Sebastian, die 16 kilogram weegt, en Misa, die 8 kilogram weegt. De overwinning werd behaald door Mesa!

Terwijl vader en zoon samen plezier gaan maken, doet Denis Brugniart een heel belangrijke mededeling aan de andere avonturiers: “Je hebt vanochtend je kamp verlaten met je tas, omdat je niet meer terugkomt. Een orkaan vormt zich in de centrale Stille Oceaan en bereikt de Filippijnen. Het zal onvermijdelijk harde wind, zware regenval en zeer sterke golven veroorzaken, waardoor de toegang tot uw kamp erg moeilijk wordt.“Geen paniek, de hut op het nieuwe kamp is al klaar. ‘S Avonds valt er regen op het eiland terwijl er hevige wind waait.

Koh Lanta 2024: Wie heeft de immuniteitstest gewonnen?

Misa is terug na een rustpauze bij haar vader, dus ze zijn klaar om deel te nemen aan de tweefasige immuniteitstest. Eerst moet je een gigantische gekantelde puzzel in elkaar zetten met behulp van twaalf stukken hout. Vervolgens moeten de avonturiers vier ballen bovenaan dit hellende niveau plaatsen. De eerste die deze taak voltooit, wint de immuniteitstotem en kwalificeert zich daarmee voor de finale! Laatstgenoemde zal één stem tegen hem krijgen in de Raad.

READ  De Londense politie "betreurt" de arrestatie van demonstranten tegen de monarchie

Gedurende de hele beproeving, Mesa staat op de voorgrond. Het is geen verrassing dat hij won Test in slechts 5 minuten! Hij wordt gevolgd door Sebastian, Leah, Pauline en vervolgens Julie. Al-Amri is de laatste en daarom moet zijn naam worden geschreven op het stembiljet dat in de Raad zal worden meegeteld.

Terug in het kamp zoekt en vindt Misa haar immuniteitsketting. Het is een vervloekte ketting die geen beschermende kracht heeft. Hij moet het aan de avonturier van zijn keuze geven en kan vervolgens een stem tegen die avonturier toevoegen.

Koh Lanta 2024: Wie wordt uitgeschakeld in de finale?

Het is tijd voor de laatste tip van het avontuur. Iedereen spreekt zijn gevoelens erover uit en dan is het tijd om om de beurt te stemmen. Voor de telling vraagt ​​Dennis Brugniart of iemand de immuniteitsketting wil spelen. Misa steekt haar hand op: hij besluit hem om Sebastians nek te leggen en zo één stem tegen hem toe te voegen.

Met een meerderheid van 5 stemmen tegen Sebastian, 3 tegen Jolie en 1 tegen Amri Sebastian die werd uitgeschakeld. Hij lijkt enorm geschokt en teleurgesteld, maar ook gefrustreerd en boos als hij ziet dat hij opnieuw is verraden door Gele exen Omri en Pauline.