Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“We willen ze niet zien”, “Ze maken me bang”, Artus laat op de set van “C à vous” de producers zien die “iets extra’s weigerden”

“We willen ze niet zien”, “Ze maken me bang”, Artus laat op de set van “C à vous” de producers zien die “iets extra’s weigerden”

samenvatting

A Little Extra heeft de grens van 3 miljoen inzendingen overschreden.

Op de set van C à vous zegt de regisseur trots te zijn op het succes van zijn film.

inhoudsopgave

Op 14 mei vond de openingsceremonie van het 77e filmfestival van Cannes plaats. Tot 25 mei Cinema wordt gevierd in de sterrenstad van de Côte d’Azur. Van Jane Fonda tot Bella Hadid, via Nabila, Virginie Efira en Diane Kruger, de elite van de zakenwereld pakte in Zuid-Frankrijk hun koffers voor het evenement.

Als beroemdheden elke avond massaal de trappen van het Palais des Festivals betreden, zijn er ook velen die elkaar volgen op de set van de show c voor jou, Voor de gelegenheid werd ze overgeplaatst. Op maandag 20 mei 2024 was het de beurt aan Artus om de uitnodiging van Anne-Elisabeth Lemoine te accepteren om haar film te presenteren, Een beetje extra.

Sinds de release op 1 mei is deze speelfilm met Alice Belaidi en Clovis Cornelac in de hoofdrol een groot succes. Na bijna drie weken in bedrijf te zijn geweest, heeft de prestatie de barrière al overschreden 3 miljoen inzendingen. Een groot succes voor de regisseur en cabaretier die ons verzekert dat niemand hem de kans wilde geven.

Artos’ zoete wraak

Tijdens zijn interview onthulde Artus dat grote productiebedrijven hem de rug toekeerden vanwege het onderwerp dat hij aansneed: handicap. ” Dit is helaas weer een vervelend onderwerp.Hij legde het uit voordat hij eraan toevoegde: Voor mij is dat eigenlijk hoe we het hebben afgewezen, Doorgaan. Iemand zei echt tegen mij: ‘Nee, maar we willen ze niet zien, ze maken me bang.“Ik heb zeker dingen gehad waarbij we tegen onszelf zeiden: ‘Wauw, dat kunnen we in 2024 nog steeds zeggen.’”

READ  Mondriaan hing 77 jaar ondersteboven in Duitsland

Trots op zijn project concludeerde de acteur vervolgens: “ Het mooie is dat het een kleine productie en een kleine distributeur is, en dit maakt het verhaal nog mooier. Het zijn nog maar kinderen en we staan ​​tegenover Planet of the Apes, tegenover Dionne, tegenover Barbie, tegenover Oppenheimer. » Mooie minachting voor iedereen die nee tegen hem zei!