Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Koh Lanta 2024: Dubbele eliminatieverrassing, een verraad dat alles verandert in de loop van het spel!

Koh Lanta 2024: Dubbele eliminatieverrassing, een verraad dat alles verandert in de loop van het spel!

De rest volgt na de aankondiging

Vorige week vond de hereniging plaats Koh Lanta, Immuunjagers ! Tijdens de eerste raad van de herenigde stam werd Leia, de voormalige Rode, geëlimineerd. Nu zijn er nog twaalf van hen die meedoen. Ze moeten opvallen tijdens individuele evenementen. Zoals in deze tiende aflevering gebeurde, waar avonturiers het tegen elkaar opnamen in legendarische games. En deze keer verlieten slechts twee stagiaires van Robinson de show!

Koh Lanta 2024: Wie heeft het restspel gewonnen?

Eerst maakte Denis Brunyaert de beloning bekend: een nacht in bed, met ontbijt in de vroege ochtend. En dat is nog niet alles: de winnaar gaat walvishaaien ontdekken en met ze zwemmen! Bovendien wint de winnaar vanaf nu tot het einde van het avontuur tijdens elk rustspel een beloning, maar ook een aanwijzing waarmee hij de immuniteitshanger kan vinden.

Eindelijk is het tijd voor het legendarische schietevenement. Degene die de pijl afschiet die het dichtst bij het midden van het doel ligt, heeft de kans zijn kameraad uit te schakelen. Lea en Amri wonnen verschillende schoten, maar de jonge vrouw werd uitgeschakeld door Misa. Ten slotte wordt de laatste wedstrijd gespeeld tussen Pauline en Amery Het was Al Ameri die als winnaar van het evenement naar voren kwam ! Hij koos ervoor om zijn beloning met Pauline te delen.

Terwijl het duo geniet van deze droomvakantie, is de sfeer op het kamp niet goed. Cecil en David bekritiseren Mesa omdat hij Amery niet heeft uitgeschakeld toen hij de kans kreeg tijdens de rustwedstrijd. Spelen met de immuniteitsketting – dezelfde ketting die Ricky hem gaf voordat hij werd uitgeschakeld – zonder de voormalige Reds te vertellen roept ook vragen op. Mesa van zijn kant is boos en geeft zelfs aan Megan toe dat hij met zijn ziel en geweten zal stemmen. Terwijl de spanning leek te zijn afgenomen, steeg de toon weer toen het voormalige Rode Team overwoog om Amiri uit te schakelen. Misa weigert en stelt voor een meisje te elimineren, onder vermelding van Pauline's naam.

READ  'We kregen niet genoeg eten': Miss France 2022-genomineerden bepalen de productie

Koh Lanta 2024: directe eliminatie in de immuniteitstest!

Midden in de nacht haalde Amiri, met de hulp van Aurelian en Sebastian, zijn immuniteitsketting terug, verborgen in de kofferbak van het kamp. Met dit juweeltje heeft hij alleen de mogelijkheid zichzelf of twee andere avonturiers te beschermen. Maar Megan zag gisteravond iets… Ondertussen vormen Amri en Misa een geheime alliantie. Misa onthult hem dat Bolin in gevaar is bij de gemeente. In ruil daarvoor moet het voormalige Gele Team Misa en Megan beschermen.

Eindelijk, vroeg in de ochtend, is het tijd voor de immuniteitstest. Denis Brugniart maakt de spelregels bekend: Elke persoon heeft een wiptafel waarop zes stukken hout moeten worden uitgebalanceerd. Terwijl je heen en weer beweegt terwijl je het touw vasthoudt. De eerste die de taak met succes voltooit, wint de test. En de laatste…is geëlimineerd! Overwinningscommissies Die dus immuun is. Ze worden gevolgd door Sebastian, David, Lea, Aurelien, Megan, Pauline, Amery, Misa en vervolgens Cécile. De laatste wedstrijd wordt gespeeld tussen Ossian en Julie. Het is eindelijk zover Oceane die als laatste arriveert en wordt uitgeschakeld.

Wie is geëlimineerd uit de Koh Lanta-raad van 2024?

Na het vertrek van Ossian werden de strategische discussies hervat. Maysa en Amiri zetten hun geheime alliantie voort. De voormalige Reds zijn eindelijk van plan om tegen Ameri te stemmen. Maar Misa gaat haar bondgenoot waarschuwen… en ze kan niet anders dan Megan vertrouwen. Deze laatste wil op zijn beurt een voormalige rode persoon niet opofferen. Ze vertelt alles aan Cécile, die de strategie niet wil veranderen, omdat ze haar metgezel te naïef vindt.

READ  Disney heeft de jonge actrice Métis Rachel Ziegler gekozen om de rol van Sneeuwwitje te spelen

Tegenover Dennis Brugniart in de raad krijgen de avonturiers 2 kilo rijst. Vervolgens, nadat iedereen heeft gestemd, vraagt ​​de gastheer of iemand de immuniteitsketting wil spelen. Dit is het geval van Al-Amiri, die vanavond besloot zichzelf te beschermen.

Eindelijk is het tijd om te tellen: 7 stemmen tegen Al-Amiri werden niet meegeteld, en 5 stemmen tegen Cecil werd dus geëlimineerd. Voordat ze bij de eindjury kwam, gaf ze haar zwarte stem aan Meghan.