Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Acteur Philipp Laudenbach, die onder meer te zien was in de films ‘Scènes des Houses’ en ‘37.2 Le Matin’, is op 88-jarige leeftijd overleden.

Acteur Philipp Laudenbach, die onder meer te zien was in de films ‘Scènes des Houses’ en ‘37.2 Le Matin’, is op 88-jarige leeftijd overleden.

“Een acteur die altijd ver verwijderd is van strasssteentjes en glitters en nooit vooruitgang boekt.” Zo omschrijft zijn zoon Philippe Laudenbach deze gereserveerde Franse acteur die op dinsdag 23 april 2024 overleed, zo vernamen we in een tweet gepubliceerd door regisseur en regisseur. journalist Gilles Bottineau.

Klik op” Daar ben ik het mee eens “Je accepteert het plaatsen van cookies door externe diensten en krijgt daardoor toegang tot de inhoud van onze partners.

Meer informatie vindt u op onze pagina Cookiebeheerbeleid

De inwoner van Bourg-la-Rine (Hauts-de-Seine), opgeleid aan het Hoger Instituut voor Dramatische Kunsten, maakte zijn toneeldebuut in de jaren zestig en nam deel aan verschillende toneelstukken geregisseerd door Yves Gasque, Robert Hussein of Laurent Terzef.

Hij werd ingehuurd door grote regisseurs

Hij verhuisde heel snel naar de bioscoop en speelde daarin Morel of terug in de tijdgeschreven door Alain Resnais (1962), was toen in de jaren tachtig een veelgebruikte bijrol, vooral bij beroemde regisseurs als Claude Sauté, Éric Rohmer, François Truffaut, Claude Lellouche, Jean-Jacques Penix en anderen.

Dit zagen we onlangs in Mannen en godenDoor Xavier Beauvois (2010) of Marie FrancineDoor Valerie Lemercier (2017). Zijn laatste optreden in de bioscoop dateert uit 2020, voor de film de GaulleMet Lambert Wilson.

Van tv-series tot nasynchronisatie

Televisieman Philip Laudenbach nam deel aan vele series, waaronder: Josephine, beschermengel, Louis Albrocante, Candice Renoir, Onderzoeks afdeling of Lokale scènes. Ook leende hij zijn stem aan vele toneelstukken, radioseries en documentaires en nagesynchroniseerde films zoals Minions En Konings toespraak.

READ  video. "Je eet goed in de kantine", "Turkije": gevallen waarin Léna op haar lichaam werd aangevallen op het filmfestival van Cannes

Ons “Cinema”-bestand

Deze man “aan wie het leven geen geschenk had aangeboden” werd “met de dag zwakker” nadat hij tegen verschillende soorten kanker had gevochten, getuigde zijn zoon. Uit Frankrijk 3. Hij voegde eraan toe: “Hij koos ervoor om zijn carrière stop te zetten in de tijd van Covid… Het is jammer. Hij kon de zaak niet uitbuiten zoals hij wilde.”