Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kleine Olmita zal zich bij de Mastiffs voegen

Kleine Olmita zal zich bij de Mastiffs voegen

Juba Al-Tawabi, Media 365, geplaatst op maandag 1 mei 2023 om 21:01 uur.

Doelman Lisandro Olmeta, 17, zal de komende dagen worden vastgelegd voor Lille.

De zoon van Pascal Olmeta, de voormalige portier van Olympique Lyonnais en Olympique de Marseille, zal zijn eerste profcontract bij Monaco niet tekenen. Lisandru Olmeta, die in 2020 in het trainingscentrum van de Monaco-club was aangekomen, na periodes bij AS Pietrosella en Gazélec Ajaccio, besloot een nieuw avontuur te beginnen.

Bij het aflopen van zijn ambitieuze contract bij ASM kreeg Lisandro Olmeta de mogelijkheid om in gesprek te gaan met andere Franse teams. Volgens de informatie van het dagblad zou hij eindelijk in het reine komen met de leiders van Lille het team. De twee partijen hadden een gemeenschappelijke basis gevonden. Dus de 17-jarige conciërge moet weten dat hij zijn professionele debuut maakte met Mastiffs.

Snelle promotie ’s nachts

Het is een geweldige operatie van het Lil-team. De club van Olivier Letang heeft als keeper een van de grote beloften van het Franse voetbal weten te overtuigen. Lisandro Olmeta won onlangs het EK Onder-17 met het Franse nationale team. Het Franse nationale team won afgelopen zomer de Europa Cup na een overwinning op Nederland (2-1) in de finale.

En volgens de sportmedia tekent de jonge portier een langetermijncontract bij Lille. De leiders van de Northern Club wisten hem te overtuigen van een zeer aantrekkelijk sportproject. Lisandro Olmeta zal komend seizoen de profploeg versterken. Hij zal dan geduldig moeten wachten op zijn kans in opdracht van de Portugese technicus Paulo Fonseca.

READ  Casemiro's komst naar Parijs kristalliseert zich uit in Real Madrid!