Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kim Kardashian behandelt haar familie op tv

Langs de beroemde Amerikaanse show Zaterdagavond Live Uitzending op NBC, Kim Kardashian Maak een verschijning meer dan waargenomen. Op de set, zaterdag 9 oktober 2021, was een moeder van vier kinderen verantwoordelijk voor de monoloog van het programma. Een sarcastische interventie vol zelfironie, waarbij de ster zijn familieleden met humor behandelde.

Vaak geparodieerd door de Amerikaanse pers, nam Kim Kardashian dit keer de leiding in een komische reeks. “Toen ze me vroegen om mee te doen, was ik verrast. Ik heb al lang geen nieuwe film meer gehad!Ze legde uit, verwijzend naar haar beroemde sekstape, die in 2002 werd uitgebracht. Om verder te gaan: “In feite heb ik maar één film opgenomen en niemand vertelde me dat die uit zou komen. Mijn moeder is vast vergeten het me te vertellen. “

Zoveel meer dan alleen een mooi gezicht – mooi haar, mooie make-up, geweldige borsten en een perfecte kont‘Toen maakte de moeder ruzie over haar familieleden.’Maar als er iets is waar ik trots op ben, dan is het wel dat niemand mij heeft kunnen omschrijven als een geïnteresseerd meisje. Eerlijk gezegd weet ik niet eens hoe het zal aflopen. Dus ik vroeg mijn moeders vriend Corey ditZe merkte op dat de nieuwe metgezel van Kris Jenner een geïnteresseerde is. Doorgaan:Ik weet dat we vandaag gescheiden zijn in ons eigen land, en ik zou graag weer afspreken. Daarom wil ik mijn kandidatuur voor… [la présidence]‘, merkte ze toen op, terwijl ze Kanye West en Kaitlyn Jenner passeerde die zich al hadden voorgesteld als kandidaten voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen.Grapje, ik ben niet kandidaat voor het presidentschap. Je kunt geen drie mislukte sterren in dezelfde familie hebben.

READ  Mathieu Shadid ging het Griffin Museum binnen en was erg onder de indruk van de details op zijn wassen beeld

Deel het in Zaterdagavond Live Verbaasde Amerikaanse kijkers zijn sindsdien vaak bespot met Kim Kardashian in dezelfde show. Ter herinnering, in 2013, de komiek wind pedrad Hij maakte een karikatuur van haar en bespotte haar gemene woorden. In 2014 speelde rapper Nicki Minaj het tijdens een sketch.