Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Modeontwerper Olivier Rousteing onthult, met een schokkende foto om het te bewijzen, dat hij een jaar geleden zwaar werd verbrand, en dat hij het met “schaamte” verstopte in een omgeving waar “perfectiemanie” heerst – kijk

Schokkend om te bewijzen, zei sterstylist Olivier Rousteing (Balmain) dat hij een jaar geleden zwaar verbrand was bij zijn schoorsteenexplosie, en dat hij het met “schaamte” verborg in een omgeving van “geobsedeerd door perfectie”. Zegevieren.

“Nu voel ik me klaar om dit te delen. Ik heb het al heel lang verborgen”, schreef de 36-jarige Franse ontwerper in een lange post in het Engels op zijn Instagram-account, dat 7 miljoen abonnees heeft.

De tekst gaat vergezeld van een verbazingwekkende foto: zijn torso, armen en bovenkant van zijn hoofd zijn bedekt met gaasverband en hij heeft brandwonden op zijn gezicht.

“Precies een jaar geleden ging de verwarming in mijn huis uit. Ik werd de volgende ochtend wakker in het St. Louis Hospital in Parijs”, zegt hij.

“Ik heb er alles aan gedaan om dit verhaal voor zoveel mogelijk mensen te verbergen en heb geprobeerd het lange tijd geheim te houden met mijn team en vrienden”, vervolgt hij.

“Om eerlijk te zijn, weet ik niet echt waarom ik me zo verlegen voel, misschien deze obsessie met perfectie waar mode om bekend staat, en mijn persoonlijke angsten”, voegt hij eraan toe.

Rosting, die nu beweert ‘genezen’ te zijn en zelfs praat over ‘wedergeboorte’, zegt dat hij ‘dag en nacht heeft gewerkt om zijn (zijn) collecties te vergeten en te creëren’. Hij zegt dat hij “zijn littekens verborg met maskers, overhemden met hoge hals, lange mouwen en zelfs ringen aan al zijn vingers tijdens talloze interviews en fotoshoots.”

“Ik realiseerde me dat de kracht van sociale media ligt in het onthullen van alleen wat je wilt laten zien”, benadrukt hij. Show: Dit is onze nieuwe wereld.

READ  De aankomst van La Pulga in Parijs zal erg duur zijn voor Cyril Hanouna

Rousteing, die al 10 jaar artistiek directeur van Balmain is, onthulde tien dagen na zijn laatste show, 29 september, voor Women’s Ready-to-Wear in Parijs, Fashion Week.

Toen werden de sterren van de jaren ’90, Naomi Campbell, Carla Bruni, die hem aan het eind kwam begroeten, duidelijk voorgesteld.

Ontwerper en ster van sociale media, Rusting was het onderwerp van de documentaire ‘Wonder Boy’ uit 2019, waarin hij de zoektocht naar zijn biologische ouders beschrijft. Een kleine zwarte jongen van Ethiopische en Somalische afkomst, geboren onder X en vervolgens geadopteerd door een blanke familie uit Bordeaux.