Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Guillaume Canet roept het “punt van jaloezie” op in zijn relatie met Marion Cotillard

Deze zaterdag 9 oktober gaf Guillaume Canet een interview aan Vrouwelijke versie Waarin hij de release oproept van zijn nieuwe film getiteld voor hem. De 48-jarige regisseur vertelde over zijn relatie met Marion Cotillard.

kanye wolken Terug naar de bioscoop. Op 27 oktober doet de regisseur mee voor hemGeweldige, originele film. Pitch: Een componist die inspiratie nodig heeft, die net zijn vrouw en kinderen heeft verlaten, overweegt onderdak te zoeken in een oud huis op een klif, op een verlaten Bretons eiland. Op deze vreemde plek vindt hij alleen een dissonante piano en bezoekers zijn vastbesloten hem niet alleen te laten. In deze biografische speelfilm bracht Guillaume Canet grote namen als Nathalie Baye, Virginie Efira of zelfs Matthew Kasowitz. Zoals bij elk nieuw filmproject vraagt ​​de regisseur om zijn mening Zijn partner van vele jaren, Marion Cotillard.

Marion Cotillard geeft hem waardevol advies

Deze zaterdag 9 oktober kanye wolken interviewen Vrouwelijke versie Om zijn nieuwe speelfilm te bespreken. De kans voor hem om de reactie van zijn partner te onthullen door meer te weten te komen over de synopsis van zijn nieuwste film. “Ze vertelde me dat ze het heel mooi vond en dat het haar deed denken aan The Guest House, een Perzisch gedicht geschreven door Rumi in de dertiende eeuw. Dus ik las het en het resoneerde met mij. Ze zegt dat ieder mens als een gast is huis, dat elke emotie tot ons komt als bezoeker, een gids van ergens anders om ons iets te leren.”, zei hij.

READ  De Australische komiek Barry Humphries, vooral bekend van zijn personage Dame Edna Everage, is op 89-jarige leeftijd overleden.

“Jaloeziepunt” door Clouds Kanye

tijdens het interview, kanye wolken Roep het overwicht van Matthew Kasowitz op in zijn speelfilm. De 48-jarige regisseur maakte van de gelegenheid gebruik om te vertellen over zijn jaloezie jegens zijn partner. “Naast zijn grote acteertalent, droomde ik van een andere regisseur die deze componist-vriend speelde wiens vrouw hem vergelijkt met de held. Ik heb ervan genoten omdat, Als je samenwoont met een actrice die veel over andere filmmakers praat in termen van ‘genie’, heb je altijd dat vleugje jaloezie. We vragen ons af wat haar waardering voor ons werk is en hoe zij het vindt.”, onthullen.