Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Pierre Ardetti over Frankrijk 2 Cyril Hanouna (video)

Cyril was aanhankelijk als een van de gastenWe leven In France 2, in het tweede deel van de avond van zaterdag 9 oktober, ter gelegenheid van de publicatie van zijn boek Wat de Fransen me vertelden Samen met Christophe Barbier geschreven, beschikbaar vanaf woensdag 13 oktober. In antwoord op een vraag van Léa Salamé en Laurent Ruquier over de regelmatige aanwezigheid van de voormalige CEO van de National Rally Jean Messiha tijdens zijn uitzending op C8, verdedigde Cyril Hanoun zijn keuze: “Jean Mesiha is tegenwoordig niet langer politiek in de hoofden van de mensen. Hij is een showman. Zullen we morgen op Showman stemmen? ik weet het niet zeker“.

Pierre Ardetti, die ook op de set aanwezig was, kon het niet helpen hem te onderbreken. “Moet je zien, weet het niet. Het is nu een rage… Er zijn veel modellen aan het praten‘ glibberen, waarschijnlijk verwijzend naar Eric Zemmour.We hebben de helden die we verdienen. Daar kunnen we tegen vechten. Nou, persoonlijk heb ik de neiging om daar tegen te vechten. Laat het aan de acteurs over, het is hun werk, ze doen het veel beter dan mensen die denken dat ze aan politiek doen en ze doen aan politiek door naar tv-shows te gaan‘, voegde de cabaretier eraan toe.

Onderweg wilde Pierre Ardetti graag zijn gedachten volgen voordat hij Cyril Hanouna liet antwoorden, en hij schuwde niet om zijn mening te geven over programma’s zoals Touche pas à mon poste of L’heure des pro’s waar steeds meer politieke vertegenwoordigers zijn uitgenodigd. . “We vragen ze niet om naar tv-shows te gaan, we vragen ze om problemen op te lossen zodat mannen en vrouwen het minder of beter doen. Dit is hun taak. Voor de rest hebben we helemaal niets om ons zorgen over te maken. Het stoort me tot de laatste graad, ik ben het beu. We zullen de helden hebben die we verdienen en we zullen uiteindelijk generaties creëren die uiteindelijk een commercial voor Racine’s tragedie zullen aannemen. Dit zit me dus dwars. HierEn hij besloot resoluut.” Een heuse tirade leidde tot veel reacties op sociale netwerken.

READ  Het uit Zuid-Korea afkomstige fenomeen K-Pop treft ook Frankrijk

Cyril Hanouna antwoordde, volgens wat hij zei:Het zijn vaak degenen die niet aan de macht zijn die het meeste uit televisie halen. Zij zijn degenen die het licht nodig hebben“. Wat betreft Jean Messiha, de gastheer en producer vinden hem beter bij TPMP dan waar dan ook.”Anders maakt hij in zijn eentje video’s op sociale netwerken, waar hij geen tegenstander heeft, waar hij minutenlang met zijn onzin weg kan komen. Bij mij heeft hij tenminste altijd korting. Dus hij heeft er veel‘, zei hij niet.

Hugo Malais