Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kijk eens terug naar haar Vue-tas en de look die ze droeg in Colombia

Kijk eens terug naar haar Vue-tas en de look die ze droeg in Colombia

Ze wilde hem graag meenemen. om het op zich te nemen bij aankomst op de internationale luchthaven José-Maria-Córdoba in Medellin op zondag 25 februari 2024. Koningin Máxima der Nederlanden eerde Colombia, dat haar een paar dagen onderdak bood, met een tas. Het werd haar overhandigd tijdens een staatsbezoek aan het Midden-Amerikaanse land in 2013 samen met haar echtgenoot, koning Willem-Alexander.

De rest staat na deze advertentie

Een tas De traditionele manier

als Herinnerde de Nederlandse journalist Josin Trugendijk zich, is een Wayu-tas, ondertekend door de Colombiaanse ontwerper Silvia Dicerasi. Merk op dat de Wayuu-stam, die in het hart van de La Guajira-woestijn vlakbij de grens tussen Venezuela en Colombia leeft, traditionele ambachten van generatie op generatie doorgeeft. “Naast keramiek verkopen ze ook textiel en dus tassen. Het duurt twee weken om een ​​geweven tas te voltooien”, voegde hij eraan toe.

Een tas die uitnodigt om deze maandag te reviewen. De vrouw van de Nederlandse soeverein was van 26 tot 28 februari vier keer aanwezig in Medellin en Bogotá, als onderdeel van haar werk als speciale vertegenwoordiger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor het Inclusive Fund. Voor ontwikkeling.

READ  Voorbeeld van sterke en zwakke punten van het parlementaire systeem