Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

KFC biedt binnenkort veganistische kip aan die alleen van planten is gemaakt

na McDonald’s En Burger King, het is de beurt
Kentucky Een alternatief bieden aan consumenten
vegetarisch. volgens futuristisch, serie
Restaurants Specialisten in gebraden kip verkopen vanaf aanstaande maandag “fried chicken”, aldus berichten KapitaalDonderdag. “Aangezien het januari is, is het tijd om goede beslissingen te nemen en iets anders met je dieet te willen doen”, legt Kevin Hochman, president van de Amerikaanse tak, uit.

Dit nieuwe product, gemaakt met Beyond Meat en zou eruit moeten zien als kip, wordt volledig gemaakt van plantaardige eiwitten. “Het komt er echt op aan waar de consument heen wil. Ze willen meer plantaardig eiwit eten.”

Een trend die door veel fastfoodrestaurants wordt gevolgd

Maar het is niet de eerste keer dat een kipspecialist een plantaardig product introduceert. In 2019 heeft KFC al samengewerkt met Beyond Meat om een ​​plantaardige versie van kipnuggets te lanceren, “Beyond Fried Chicken”. Bereid uit planten en plantaardige grondstoffen, zoals aangekondigd geek tijdschrift.

Een trend die door veel fastfoodketens wordt gevolgd. McDonald’s, Burger King, Taco Bell en Pizza Hut bieden al producten aan die geen dierlijke eiwitten bevatten op hun menukaart. Chipotle is ook gepland om volgende week een nieuwe veganistische drank, chorizo, uit te brengen. Wat betreft McDonald’s “Mc Planet”, die afgelopen oktober werd aangekondigd, zou binnenkort op het menu moeten staan ​​in zijn Amerikaanse restaurants en in sommige Europese landen. Wat Frankrijk betreft, we zullen nog even moeten wachten en er is nog geen exit aangekondigd.

READ  5 nieuwtjes die je deze week niet mag missen