Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Free Mobile krijgt naar verwachting een bundel van € 2 en Freenauts wil in 2022 verrast worden

Free Mobile krijgt naar verwachting een bundel van € 2 en Freenauts wil in 2022 verrast worden

Moet operator Xavier Niel in 2022 verrassen.

Nieuw jaar, nieuwe veranderingen gratis! Hoe dan ook, Freenaut hoopt het. Univers Freebox heeft je iets meer geleden geïnterviewd van de week op nieuwe producten die u tot aan de launcher wilt zien. U had 5560 mensen om onze enquête in te vullen, en twee antwoorden wonnen een meerderheid van stemmen.

De meest verwachte nieuwigheid voor gratis abonnees voor 2022 met 31% van de reacties is de verrijking van het pakket naar 2 euro. Free heeft zich al teruggetrokken om zich voor te bereiden op een verandering van de formule die bekend staat om zijn goedkoopste verpakking. De aard van de wijziging is nog onbekend, maar verschillende opmerkingen wijzen op de wens om de voorgestelde data-envelop te vergroten. Nu de verjaardag van de klant op 10 januari nadert, hopen sommigen dat de verandering heel snel zal komen, en het is een probleem dat moet worden voortgezet.

Maar in gevallen waarin de operator ook verwacht, is het in zijn vermogen om abonnees te verrassen. Als Free in 2021 niet stil blijft staan ​​door een nieuw smartphonemarketingmodel met Free Flex te lanceren, door de Apple TV 4K in zijn aanbod te introduceren, wil Freenauts dit jaar nog steeds de gratis verrassing voortzetten, met 23% van de reacties.

Persoonlijke verwachtingen voor abonnees, zoals glasvezel of 5G die hun huis bereiken, blijven ook erg belangrijk: 17% van de respondenten beschouwt dit als het meest verwachte nieuwe ding. Door altijd snel te posten, zowel mobiel als vast, kun je duimen!

READ  Bitcoin, diem, NFT, metaverse...: wat te verwachten voor cryptocurrencies in 2022?

Andere innovaties worden verwacht van Free Mobile, iets meer technologie met VoWiFi gelanceerd voor 12% van de respondenten en VoLTE en eSIM-assortiment voor alle abonnees voor 9% van de respondenten.

Sommige abonnees van Freebox Revolution zijn ongeduldig en hopen dat Disney+ dit jaar Freebox Revolution zal bereiken (5% van de reacties). Ten slotte verwacht 4% van de respondenten dat de interface van Oqee TV onderweg meer open zal zijn, aangezien deze nog steeds bedoeld is voor Freebox Pop- en Delta-abonnees.