Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kensington publiceert de eerste foto van de prinses van Wales sinds haar operatie

Kensington publiceert de eerste foto van de prinses van Wales sinds haar operatie

Dit is de eerste openbare foto van de prinses van Wales sinds haar operatie in januari.

“Bedankt voor uw wensen en steun.” Ter gelegenheid van Moederdag aan de overkant van het Kanaal publiceerde Kensington op zondag 10 maart 2024 een foto van Kate Middleton omringd door haar drie kinderen. Dit is de eerste openbare foto van de prinses van Wales sinds haar operatie half januari.

De prinses was 42 jaar oud Hij werd op 16 januari in het ziekenhuis opgenomen Om een ​​buikoperatie uit te voeren in de London Clinic. Tijdens haar 13 dagen durende ziekenhuisopname gaf Kensington Palace aan dat Kate Middleton haar officiële verplichtingen niet vóór Pasen op 31 maart zou hervatten.

Er lekte niet veel informatie uit over de redenen voor deze operatie, wat ertoe bijdroeg dat er veel geruchten de ronde deden. Maar Het is geen kankerVolgens Britse media.

Herstel in Windsor

Vóór deze officiële foto werd Kate Middleton op 4 maart in het openbaar gezien in een auto. De beroemde Amerikaanse media Entertainment Tonight publiceerden een foto, onder vermelding van een ooggetuige, en beweerden dat prinses Kate in de buurt van Londen was gezien.

De Britse media hadden besloten deze foto, waarop de vrouw van de troonopvolger te zien is, met een zwarte zonnebril op, niet te publiceren terwijl ze in een auto rijdt die wordt bestuurd door haar moeder.

Kate is erg populair in Groot-Brittannië, waar ze haar herstel doorbracht in het ouderlijk huis in Windsor, West-Londen.

Clemens Poetin BFMTV-journalist