Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een journalist van Rencontres du Papotin werd ook beïnvloed door Ginette Kolinka om een ​​vraag te stellen

Een journalist van Rencontres du Papotin werd ook beïnvloed door Ginette Kolinka om een ​​vraag te stellen

zei de 99-jarige Holocaust-overlevende Jeannette Kulinka Papoetin-bijeenkomsten De gruwel van vernietigingskampen. Een ontroerende getuigenis die journalisten van France 2 schokte.

De rest staat onder deze advertentie

Een zeldzaam televisiemoment. Aanstaande zaterdag 9 maart om 20.30 uur op France 2, Papoetin-bijeenkomsten Een tijdlang ontving ik een bijzondere gast, niet uit de kunstwereld. Na François Cluzet, Adele Exarchopoulos en Danny Boon was het eigenlijk Ginette Kolinka die de vragen van deze ‘atypische’ journalisten, dragers van autismespectrumstoornissen, moest beantwoorden. Bijzonder omdat de 99-jarige Jeannette Kolinka een van de laatste overlevenden van de Holocaust is. Hij werd daarna door de Gestapo gearresteerd In maart 1944 werd hij gedeporteerd naar Auschwitz-BirkenauZe sprak 30 minuten lang over de gruwel van de Holocaust voor een verbijsterd publiek.

Genet Kolinka (Papoetin-bijeenkomsten): “Toen ik werd vrijgelaten, woog ik slechts 26 kilogram.”

Geen weging Toen hij werd vrijgelaten, had hij nog maar 26 kilogram overGinette Kolinka zal op France 2 meerdere keren herhalen dat ze gewoon kreeg “Gelukkig om te overleven“Tussen de extreme kou in dit vernietigingskamp in Polen en de tyfus die ze tijdens haar deportatie opliep, Zijn vader en jongere broer werden gedoodEn overal honger De schaduw van de gaskamersZijn overleving is inderdaad een wonder. De emoties tijdens de opnames waren zo intens dat de journalisten van Le Pabutin, die af en toe een beetje afgeleid waren, dit keer geboeid en stil werden. Ook geïrriteerd, net als Claire. Deze was diep ontroerd en aarzelde een paar seconden voordat hij iets zei. “Nee…ik geef het op. Ik wil geen vragen meer stellen, nee bedankt…riep ze uit, duidelijk geïrriteerd door de getuigenissen van haar gast.We gaan door veel emoties heen“Dan stelt Julian Pancilone, psycholoog en spreker, haar gerust Papoetin-bijeenkomsten. De jonge vrouw zal Ginette Kolinka echter uiteindelijk ondervragen over haar bijna een eeuw durende leven.

Genet Kolinka (Papoetin-bijeenkomsten) verstoorde journalisten van France 2

Tijdens een uitwisseling met Entertainment op afstandJérôme Lament, coproducent van Rencontres du Papotin, sprak als geen ander achter de schermen van deze opnames: “Voorbereiden op een sollicitatiegesprek is nog nooit zo lastig geweest als ooit tevoren De emotionele lading was bijzonder“. Vooral omdat we rekening houden met de gespannen internationale context waarin we leven. Menselijk en levensecht, Ginette Kolinka, dochter van de beroemde drummer telefoon Richard zal Kolinka ook uitnodigen om samen te wonen. Een levensles op 99-jarige leeftijd.